Esmaspäevast neljapäevani teevad Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST esindajad verepõhist tervise kiirkontrolli, st huvilised saavad mõõta vererõhku, glükoosi ja kolesterooli. Lisaks on ka kätejõu kontroll. Tervisekontrolle teostatakse kell 16.30-19.00.

Teisipäeva õhtul on võimalik teha jalalaba digikontrolli, mis näitab koheselt piki ja põiki jalavõlvi iseärasused. Samas on võimalik teha ka jalalaba digianalüüsi jooksumatil. See on abiks treeningjalatsi valikul aga mõnel puhul võib olla vajalik ka edasine uuring, et saada teada alaselja, puusa või põlvevalude põhjus-seoseid.

Õhtuti on huvilistel võimalik tutvuda pulsikellade, diagnostiliste saunakaalude, uute treeningvahendite ja massaaźikatetega, küsida ekspertidelt nõu. Lisaks mõõta kehaanalüsaatoriga keha koostist ja lasta teha ülakehamassaaźi.

Nädala raames on mitmeid eritreeninguid, näiteks saunajooga tunnid. Rohkelt on kavas eritunde ning enne põhitunde on tehnikatunnid, mida viivad läbi 2 treenerit, et kõik saalis saaksid abi.

Lisaks on võimalik end harida treenimise alal kolmapäeva õhtul kella 17.00-18.30 toimuval seminaril, kus Audentese peatreener Katrin Hiiepuu räägib teadlikust treenimisest, Egle Eller-Nabi peab loengu motivatsioonist ema, treeneri ja sportlase vaatenurgast ning juunioride Eesti meister kulturismis Siim Veri loengu kulturismi ja fitnessi võistlusteks valmistumisest ja vormi saavutamisest.

4 päeva jooksul kõik toimuvad tegevused on klubi klientidele ja ühekordse klubikülastuse ostnud inimestele tasuta.

2014 on Liikumisaasta, liigu teadlikult!