Roman Fosti on jooksu eel ootusärev: “Ibrahim Mukunga on selle aasta jooksudel olnud väga tugev konkurent. RMK Kõrvemaa Kevadjooksul jõudis Mukunga esimesena finišisse, Viljandi järve jooksul võtsin revanši, kuid möödunud nädalal Tartu Jooksumaratonil õnnestus Mukungal mind taas võita. Tartu Kevadjooksul tahan näidata, kes on tegelikult kiirem mees.”

Naistest lähevad poodiumikohti püüdma Jekaterina Patjuk ja Liina Luik Tartu Ülikooli Spordiklubist ning Kaisa Kukk (Treeningpartner/Diadora).

Sportlik pühapäev algab lastejooksudega, millele eelregistreerimine toimub veebiaadressil www.jooks.ee, kuid registreerida saab ka võistluspäeval Tartu Ülikooli Spordihoone kõrval lastealal. Lastejooksudel osalemine on tasuta. Iga lõpetaja saab diplomi ning auhinnad jooksu koostööpartneritelt.

Kümne kilomeetri pikkusele põhidistantsile antakse start keskpäeval Kroonuaia sillalt. Rada kulgeb Emajõe kallastel asfalt- ja kõvakattega pinnasteedel. Võistluskeskuses pakuvad meelelahutust puhkpilliorkester Igihaljas Seitse ja tantsutrupp Mustad Kassid.

Tartu Kevadjooks on Selver Linnajooksude avaetapp. Kevadjooksule registreerimine internetiaadressil www.jooks.ee lõpeb täna, 15. mail kell 17.00. Kirja saab ennast panna ka pühapäeva hommikul Tartu Ülikooli Spordihoone juures (Ujula 4, Tartu) asuvas võistluskeskuse sekretariaadis.