Tervisejooksu sarjas saab osaleda 5 liikmelise võistkonna liikmena. Sari on ellu kutsutud sellisena, et see aitaks kasvatada ja tugevdada koosliikumise rõõmu. Võistkonna võib moodustada pere-, sõpruskonna-, firma, kolleegide- jne abil. Kui siiski kaaslasi liikuma ei saa, saab osaleda ka individuaalselt.
Tänase Tervisejooksu start avatakse kl 17:00. Viimased jooksjad pääsevad rajale hiljemalt kl 20:00. Need, kes esimesel etapil ei osalenud, saavad regulaarse liikumisega alustada ka täna! Distantsile saab registreeruda ka kohapeal.

Liikumisharrastusega alustajale on jooksusarjaga liitumisel turvatunde tekitamiseks ja lisaväärtuseks see, et igal etapil on Liikumisaasta 2014 raames võimalik küsida nõu ja juhiseid treeninguteks Stamina Arco Transport jooksutiimi tippjooksjatelt. Tänasel üritusel konsulteerib ja juhendab huvilisi Eesti meister ja paljukordne rahvuskoondislane pikamaajooksus Sergei Tšerepannikov. 

Igal sarja etapil teostatakse ka lihtsamaid tervisekontrolle ja osalejate motiveerimiseks on partnerid panustanud paljude atraktiivsete soodustustega, milleks on nt:
• Kalev Spa veekeskuses 50% soodsam ujumine
• Sparta jõusaali ja rühmatreeningud soodushinnaga
• Terviseuuringud ja liikumisalane nõustamine
• Jooksja kalender-treeningpäevik
• 3 puhkenädalat

Täpsem info Tervisejooksu sarja kohta www.stamina.ee

Lisainfo:
Paepark asub Tallinnas Lasnamäel Sikupilli asumis vana paekarjääri maa-alal. Pargis asub 8m sügavune suuremõõtmeline tehisveekogu nimega Pae järv, mis on tekkinud pikaajalise paekivi kaevandamise tulemusel. Ümber järve kulgeb ca 2km pikkune kergliiklustee ja talvel on puhkealal võimalik ka suusatada. Pargi veekogul armastavad pesitseda ja puhata veelindudest kühmnokk-luik, tuttvart, naeru- ja kalakajakas, lauk, sinikaelpart. Järve lasti 2009. aastal ka 350 karpkala.