„Touri eesmärgiks on tuua rajale suusasõbrad ning lasta neil omal nahal proovida mitmepäevavõistluse eripärasid. Oleme Touri korraldamiseks valinud aja, mis sobib harrastussportlastele hooaja alustamiseks ning Estolopetti sarjast osavõtjale suurepäraselt. Riskide maandamiseks oleme Touri korraldamiseks valinud Tehvandi suusarajad, kus on olemas üle suve hoitud lumi, mis on MK-etapi ootuses on juba maha laotatud. Touri teisel päeval on toimumas II Suusahullude maraton, mis sõidetakse järjekordselt ligi 3 kilomeetrisel kunstlumeringil.“, sõnas MTÜ Suusahullude peatreener ja võistluse korraldaja Vahur Teppan.

II Suusahullude Maraton on mõeldud kõikidele suusasõpradele, kes soovivad nautida suusarõõme ühes Tehvandi tõusude ja laskumistega. Starti tulijatel on võimalik valida 13 km (5 ringi) ja 30 km (11 ringi) distantsi vahel. Kusjuures Touri arvestusse sobivad mõlemad distantsid.

Täpsema info registreerimise ja võistluse kohta leiab veebilehelt www.suusahullud.ee ning Facebookist: http://www.facebook.com/suusahullud.