Järvakandi kooli spordinädala teine päev oli sisutihe, kus kõik vahetunnid olid vägagi aktiivselt ja lõbusalt sisustatud. Näiteks läbi päeva harjutati hüppenööriga hüppamist. Toimus ka klasside vaheline köieveo võistlus, mille kulminatsiooniks oli kooli poiste ja tüdrukute vaheline mõõduvõtt. Nii uskumatu, kui see ka ei ole, jõuproovi võitis õrnem sugu. Poistel olid kaotuse järel silmad maas ja nii mõnigi suundus võistlusplatsilt kohe edasi treeningsaali koguma liikumisminuteid ja seeläbi ka lisajõudu, et uuel spordinädalal tüdrukutele kindlasti tuul alla teha.

Erivajadustega lastega tegelev Viljandi Kaare Kool tähistas spordinädala teist päeva Viljandi Lossimägedes ronides ja päeva kulminatsiooniks kooli hoolealuste jaoks oli Viljandi ripsilast 8-10 meetri kõrguselt rakmete abil laskumine. Enamus noori sai eneseületusega hakkama ja see päev jääb neile meelde kindlasti pikaks ajaks.

Haanja valla rahvas koos kooliperega käisid kõrgustes. Kooli- ja vallarahvas spordinädala teise päeva tähtsündmuseks oli Vällamäe matkaradadel tatsumine ja ürglooduse nautimine. Retk Haanja kõrgustiku küngaste vahel nõudis kõigilt osalistelt küll pingutust, kuid värske õhk, maailma parim seltskond ja lummavad vaated jätsid varju lihastesse kogunenud piimhappe.

Toila Gümnaasiumis Ida-Virumaal on spordinädalal kõik päevad samuti täis tegevusi. Täna sai näiteks koolipere osa mängust Lõbusad stardid ja päeva jooksul said kõik huvilised teha tutvust ka kroketi mänguga. Järgnevate päevade tegevusi ette valmistades märgiti kuulsasse ja kaunisse Toila parki maha maastikumängu rada, mis järgnevatel päevadel on Toila Gümnaasiumi õpilaste jaoks kindlasti üheks kõige põnevam uute teadmiste testimise ja saamise paigaks. Pargis on tähistatud rada, kus nii mõnegi väärika ja vana tamme-saare-vahtra vms puu all on ootamas ainetundi puudutav ülesanne või küsimus.