Sellise ürituse ajendiks oli asjaolu, et me kõik teame milline näeb Tallinn välja auto- või ühistranspordi aknast välja vaadates, aga rattaga ja tuledega sõites avaneb meile hoopis teistsugune Tallinn. Sportlove eestvedajad on ka ise aktiivsed tervisesportlased ning seni mitmel korral "Sõidame koos tuledega" metsasõidu üritusi korraldanud.

Neid metsasõite tehes oleme jõudnud arusaamisele, et mitte kõik inimesed ei oma kallist varustust ja soovi puujuurikatel turnimiseks ja ukerdamiseks. Öine metsasõit eeldab ka suuri investeeringuid valgustuse soetamiseks. Tõsi meie spordikaupade kauplused on selles osas väga hästi varustatud. Seega tahame öise rattasõidu tuua inimestele lähemale ja käivitame iganädalase ühisveeremise Tallinna erinevates linnaosades. 

Üldjuhul sõidame valgustatud terviseradadel ja tänavatel, kuid kindlasti jääb trassile ka linnaosade parke ja teistsugust linnaruumi, kuhu me tavaliselt igapäeva toimetusi tehes ei satu. Oodatud on kõik inimesed, kellele meeldib üheskoos liikumine, sõltumata rattast ja selle tehnilisest tasemest. Oluline, et su rattal oleks esimene- ja tagumine märgutuli. Kindlasti ei pea osaleja(d) nüüd kallist varustust soetama minema. Pimedas ja üheskoos sõites on valgust piisavalt, et oma tavapärase tehnikaga ohutult koos veereda. 

Esimene ühisveeremine toimub juba 22 Oktoobril, algusega kell 18.30 Tondi Selveri parklast. Tule kohale ja võta sõber kaasa! Sportlove poolt ootab osalejaid ka väike üllatus. Sõidutempo on rahulik ning sisse on planeeritud ka mitmed puhkepausid. Tule ja avasta öist Tallinna koos teiste spordisõpradega! Iga sõit toimub uues piirkonnas.

Näoraamatu konto omanik saab lisainformatsiooni SIIT! Ürituse ajakavaga hoiad ennast kursis kui külastad meie kodulehte: http://www.sportlove.ee/liigume-koos/kalender

MTÜ Spordiklubi Sportlove
www.sportlove.ee

Hea lugeja! See artikkel on saadetud läbi Delfi "Saada kaastöö" rubriigi. Kirjuta huvitavatest üritustest, õpetlikest kogemustest ja muust põnevast ka sina!