Erinevate muusikastiilidega ergutuspunkte leiab SEB Tallinna Maratoni raja äärest nii Tallinna vanalinnas kui ka mere- ja jõevaatega Pirital ning Meriväljal.

Narva maantee ääres Hiina saatkonna vastas mängib rokk-DJ parimaid uusi ja vanu rokklugusid. Ergutuspunkti kõrval suunaga finiši poole asub sel aastal Nike'i „So Fast“ ala, mis võimaldab jooksjatel mõõta oma 400 meetri aega ning loodetavasti on just rokkmuusika see, mis aitab seal parimaid aegu saavutada.

Pirita tee ääres Michael Parki monumendi juures ootab ees DJ, kes mängib peamiselt Drum'n'Bass'i ja Jungle'it. Pirita silla kõrval, Regati maja otsas võivad aga Pirita linnaosa elanikud koos sõprade ja teiste huvilistega tulla kuulama puhkpillimuusikat, mida mängib „Igihaljas 7“.

Merivälja muuli juures 21,1-kilomeetrise raja tagasipöörde lähedal saab samuti kuulata ja nautida DJ tegemisi. Sealses ergutuspunktis kõlavad Hip-Hop, R'n'B ja teised samasse valdkonda liigituvad muusikastiilid. Tuukri tänaval ootavad jooksjaid aga lõõtsamehed, kes mängivad nii instrumentaallugusid kui ka vokaaliga laule.

Ahtri tänava, Mere puiestee ja Rannamäe tee ristumiskohas paikneva ergutuspunkti eest kannab hoolt Spordiklubi „Sparta“. Nende poolt on sinna kohale kutsutud „Kirss Garden“ ehk Jaan Kirss ja Co ning Erich Krieger, kes on lubanud lauluviisidki üles võtta.

Head meelelahutust saab SEB Tallinna Maratoni raames nautida juba 12. septembril. Orienteeruvalt kell 16.00, enne Nike Noortejooksu starti, esinevad Vabaduse väljakul DJ Kristjan Hirmo ning Getter Jaani. Alates kella 17.30st on laval Maia Vahtramäe koos külalistega. Kell 18.15 algava SEB Tallinna Maratoni avatseremoonia raames tulevad ettekandele ka Eesti spordilaulu konkursi võidulood.

13. septembril toimuv SEB Tallinna Maraton on Eesti suurim rahvaspordisündmus, mis paneb liikuma üle 20 000 liikumisharrastaja. SEB Tallinna Maratonil saab end proovile panna maratoni, poolmaratoni ja 10 km jooksu- ja kõnnidistantsil (sh kepikõnd). Laupäeval, 12. septembril toimuvad Mesikäpa lastejooksud ja Nike Noortejooks.

Kõigile distantsidele on võimalik registreerida SEB Tallinna Maratoni sekretariaadis Vabaduse väljaku kõrval Kaarli parklas kolmapäevast laupäevani kell 10.00-19.00 ja pühapäeval alates kella 7.00st. Täpsem info www.jooks.ee.