RMK Kõrvemaa Nelikürituse parim mees ja naine saavad RMK-lt kingituseks puhkusepaketi Sagadi mõisas. Kõiki Nelikürituse pikkade distantside läbijaid premeeritakse Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse 100-eurose kinkekaardiga. Nelikürituse lühikeste distantside läbijatele on Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskus välja pannud saunapaketi neljale inimesele. Hooaja jooksul kõigi pikkade ja lühikeste distantside läbijaid autasustatakse RMK Kõrvemaa Nelikürituse medaliga.

Aegviidu lähistel Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses toimuv Nelikürituse viimane etapp, RMK Kõrvemaa Rattamaraton on üritus kogu perele. Päev algab kell 11.30 rattavõistlustega lastele, millest osavõtt on tasuta. Lastesõitudele registreerimine on juba alanud ürituse kodulehel, kuid registreerida saab ka kohapeal. Pärast sõitu saab RMK Lastealal “Noorendik” iga väike rattur lõkke juures valmistada endale päris oma medali. Kõigi lastesõitudel osalejate vahel loosib Sportland välja jalgratta.

Kell 12 antakse start RMK Kõrvemaa Rattamaratoni 40 km pikkusele põhidistantsile. Kell 12.45 stardivad harrastajad 18 km pikkusele rajale. Rattamaratoni rada kulgeb mitmekesisel ja põneval Kõrvemaa maastikul. Finišis ootab kõiki lõpetajaid soe supp ja kuum saun.

Soodsam registreerimine RMK Kõrvemaa Rattamaratonile kestab tänase, 22. septembri õhtuni. RMK Kõrvemaa Rattamaratonile saab registreeruda internetiaadressil www.jooks.ee. Osalejad on oodatud Kõrvemaa loodust nautima koos pere ja sõpradega.

Sel hooajal on toimunud RMK Kõrvemaa Neliküritusest kolm etappi: suusamaraton 21. veebruaril, kevadjooks 26. aprillil ja rahvatriatlon 18. juulil.