Tunnustuspidu toimub 2. juunil peatoetaja ruumides, kus hooaja kõik 28 etappi läbinud saavad Aqva Spa sauna- ja veekeskuse kuukaardi.

„Algselt oli tunnustusüritus planeeritud 26. mail, aga seoses suure ja mitmepäevase konverentsiga oleme sunnitud selle toimumisaega veidi edasi lükkama. Vabandame ebamugavuste pärast ja ootame kõiki 246 inimest, kes läbisid terve hooaja Aqva uue maja suurde saali 2. juunil kell 18.00,“ sõnas liikumissarja ellukutsuja, Rakvere Maraton MTÜ juhatuse liige Marko Torm.

Neljal hooajal liikumissarjas osalenud ja peagi kuukaardi omanikuks saav aluspedagoog Maie Alaots märkis, et liikumissarjal on oma võlu, seltskond on tore ning lausa kahju on, et tuleb suvepuhkus.„Mäletan esimest aastat, kui raske see oli. Tänu Marko julgustavale toetusele tulime sõprade Liina ja Aivega toime. Teine aasta oli juba kergem, kuna trenn oli taga. Oli tekkinud soov joosta,“ selgitas särasilmselt liikumissarjas osaleja Maie.

Tema sõnul pole liikumisega alustada kunagi liiga hilja. „Ka mina ise läksin vanas eas "segi", aga olen väga rahul. Arvan, et kui poleks kolm aastat tagasi seda liikumissarja avastanud, poleks ka jooksuga hakanud nii palju tegelema. Täna valmistun juba Südasuve Maratoniks,“ lisas ta.

Liikumissarja instruktor ja Ööjooksu peasekretär Riina Ignatov selgitas, et on õnn, et alati on kõikide nende ettevõtmistega kaasa löönud ka toetajad. „Kolm tasuta sauna- ja veekeskuse külastust liikumissarja hooaja peale, umbes sada vabapääset loosimisse ning väga atraktiivne kuukaart on andnud liikumissarjale kõvasti vunki juurde ja loonud liikujatele selge motivatsioonisüsteemi. Käiakse üksi, sõpradega, perega. Meie saame omalt poolt ainult tänulikud olla, et toetajad ja antud juhul Aqva on meiega vastu pidanud. Aitäh Romanile,“ lisas Ignatov.

„Terve Rakvere Liigub" on Rakvere Maraton MTÜ poolt korraldatav kõiki eagruppe (lapsed, noored, tööealised, eakad) ühendav ja tervislikke eluviise propageeriv liikumissari, mis hõlmab endas keskmiselt 30 etappi. Sarjas keskendutakse jooksmisele, sörgile ja kepikõnnile. Sarja peatoetaja on juba kolmandat hooaega AQVA Spa.

Sarja neljandale hooajale registreerus üle 550 inimese, neist ilma ühtegi etappi vahele jätmata läbis hooaja 246 osalejat.