„Finaal oli väärikas ning tunda oli ka juubelihõngu, sest see oli juba viiendaks Rahvaliiga finaaliks,“ sõnas Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli juht Ants Juhvelt. „Korraldus oli väga hea – olemas oli teadustaja ning puhvet, kus pakuti head ja paremat. Kohtumist oli vaatamas palju pealtvaatajaid ning nende seas oli näha ka Nõmme Kalju esindusmeeskonna mängijaid. Külalismeeskonna fännid aitasid ka kindlasti atmosfäärile kaasa,“ lisas ta.

Roosad Pantrid alistasid teel finaali 1/16-finaalis Väätsa valla 5:2 ja olid seejärel kaheksandikfinaalis võõrsil 4:0 üle FC Peedust. Veerandfinaalis võideti 6:4 FC Taritut ja poolfinaalis penaltitega Kiili JK-d. Alagrupiturniiril mängisid Roosad Pantrid Õismäe alagrupis, mis võideti täisedu, 18 punktiga.

Rahvaliiga B tasandi võitis JK Terav Sats, kes oli finaalis penaltiseerias parem FC Moest. Naiste Rahvaliigas võidutses Suure-Jaani United, kes alistas finaalkohtumises 2:1 Vändra Vapruse.

Sel aastal mängis Rahvaliigas 175 võistkonda – Rahvaliiga A tasandil 91 ja B tasandil 71 meeskonda ning naiste Rahvaliigas 13 naiskonda.