9. september
Jõgeva Pargijooks

Jõgeva pargijooksude seeria I etapp. Võimalus joosta kaunis Piiri pargis. Vanusegruppe on 10 - alates 2008 sündinud ja nooremad, kuni 1968 sündinud ja vanemad. Distantsi pikkused 200 m kuni 2 km. Kohale tasub tulla kogu perega, sest auhinnad on välja pandud ka aktiivsematele peredele!

Lisainfo SIIN!

11. september
31. Saare Järve Jooks

Jõgevamaal, Saare vallas on võimalus minna kogu perega läbima looduskaunist, u. 7 km rada. Vanusegruppe on kõigile - 7-9 aastased, 10- 13 aastased, 14- 16 aastased, 17-18 aastased, 18 + ja 35 +. Eriti väikestele tehakse rohke osavõtu korral ka oma rada!

Lisainfo SIIN!

12. september
Friday Night Skate - 20. etapp

Uiskudel loomad on loomaaia ümbruse kergliiklusteedelt kadunud, kuid mitte uiskudel inimesed. Juba reede õhtul 20.00 on kõigil rulluisuhuvilistel võimalus läbida 25 km ring, algusega Tallinnas, Vabaduse väljakul. Kohale võivad tulla igas vanuses ja erinevas vormis rulluisuhuvilised.

13. ja 14. september
SEB Tallinna Maraton

Baltimaade suurim rahvaspordisündmus ootab sel aastal rekordiliselt osavõtjaid! Kahe päeva jooksul toimuvad lastejooksud, sporditurg ning võimalus on kuulata suurepärast muusikalist programmi. Proovile on end võimalik panna maratonil, poolmaratonil ning 10 km jooksus või kepikõnnis. Registreerimine internetis lõpeb homme õhtul kell 17.00! Ära maga maha suurt spordipidu!

Orienteerumispäevakud üle Eesti

Orienteerumiskuu käib täie hooga! Proovi kätt mõnel lihtsamal või raskemal distantsil. Saa elamus loodusest ning spordirõõmust.

Näiteks Lääne-Virumaa orienteerumiskolmapäevaku info!