25. november
Loengusarjad TREENI TEADLIKULT ja TERVISE JA LIIKUMISE ÜLIKOOL

25. novembril toimub fitnesskuu jaoks enam kui sobiv loeng - jõutreeningutest harrastajatele räägib jõutõstmise maailmameister Margus Silbaum. Tervise ja Liikumise Ülikoolis räägib emeriitprofessor Tiiu Olm seekord liigesehaiguste ennetamisest ja ravist eriharjutuste abil .

Loe rohkem loengusarjade Treeni Teadlikult ja Tervise ja Liikumise Ülikooli kohta!

28. november
Sparta sünnipäeva supertreening koos trummi- ja tuleshowga

28. novembril toimuva Sparta kuuenda sünnipäevapeo
rosinaks on kell 18.30 algav tasuta zumbatreening koos trummi- ja
tuleshowga. Laval on treenerid Maris Kajari ja Mait Kivisaari (FIN) koos
trummivirtuoosi Helena Victoria Kirsi ja Kelfiriuse tuleartistidega. Loomulikult sisaldab üks õige sünnipäev ka palju muud.

Rohkem infot SIIT!

29. november
Rahvasulka II etapp

Kui sul puudub mängukogemus või oled alles algaja, on rahvasulka just sinu jaoks. Osaleda võivad õpilased, täiskasvanud, seeniorid ja veteranid. Vanus ei sea piiranguid. Võisteldakse mees- ja naisüksikmängudes ning paarismängudes. Paarismängud (mees-,nais- ja sega
paarismängud) toimuvad koos. Võistlused toimuvad alagruppides ja edasi olümpiasüsteemis (võimalusel mängitakse kõik kohad välja). Mängitakse plastikpallidega, mis on korraldaja poolt.

Lisainfo SIIT!

30. november
Liikumissarja "Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa" viimane etapp - Rahvakõnd Paidest-Türile

Start E-Piima Spordihalli eest antakse kell 12.00 ning kõiki osalejaid ootab soe tee ja supp. Peale kõndi loositakse välja ka auhindu. Ära maga maha suurepärases seltskonnas tervisekõndi ja saa hea elamus!

Lisainfot leiad SIIT!