1. september
Tarkusepäev 2014 – “Tarkus on liigutav” koolikotijooks

Koolikotijooks on sportlik-meelelahutuslik jooks sprindidistantsil 1.-9. klassi õppuritele. Võimaluse korral ootame kõiki jooksma koolikott seljas. Joostakse klasside kaupa ning kõigile lõpetajatele on väike meene. Registreerimine on avatud samal päeval stardipaigas alates kell 12.00. Kõikide jooksjate vahel läheb loosi kolm koolikotti, mis Knopkalt täidetud hea ja paremaga. Veel on kavas on noortebändide esinemised, seltskondlikud mängud, improteater, AHHAA teadusteater, Naiivi mälumäng, tantsushowd, erinevad õpitoad, noortedebatid ja palju muud huvitavat. Julgust ja osavust saab proovile panna tuletõrjeolümpial ja rularajal, kulinaaria oskusi koogimeisterdamisel ja pannkoogitelgis.

Lisainfo SIIN!

2.september
Kiviõli mäkkejooks

Soovid end mäkke joostes proovile panna? Vanuseklassid 7. aastastest kuni 89. aastasteni. Eelmise aasta võitja aeg 1.56,90. Jooksed üle?

Lisainfo SIIN!

6. september
Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks

Spordilegendi Jüri Jaansoni patronaaži all toimuv Kahe Silla jooks ei ole pelgalt võistlus, vaid aktiivset elustiili toetav liikumissündmus, tuues, olenemata east ja sportlikust vormist, kokku terve perekonna.
Läbi korralduse pakub Pärnu Kahe Silla Klubi terviklikku aktiivse puhkuse veetmise elamust, kus lisaks spordile väärivad märksõnadena rõhutamist kultuur, meelelahutus ehk et kokkuvõtvalt ainult positiivsed emotsioonid.Täiuslikult mitmekesise nädalavahetuse programmi kuuluvad jooks, käimis- ja kepikõnniretk, lastejooksud ning ratastoolisõit. Sportimisvõimalusi tutvustav Pärnumaa Rahvasporditurg võimaldab huvilistel spordialadest valikuid teha ning toob osalejani ahvatlevad kaubapakkumised ning spordikoolitusprogramm "Liikumisharrastuse Motivatsioonipäev" aitab täiendada teadmistepagasi.

Lisainfo SIIN!

6. september
Tabasalu basseinitriatlon

Tabasalu basseinitriatloni eesmärk on  arendada ja toetada spordi- ja
liikumisharrastust ning tervislikke eluviise õpilaste ja õpetajate hulgas, arendada
piirkondlikke spordisidemeid koolide vahel ning pakkuda osavõtu- ja
võistlusvõimalusi triatlonis.

Lisainfo Tabasalu basseinitriatlonist!

Orienteerumispäevakud üle Eesti

Kui oled siiani orienteerumispäevakud maha maganud, ei ole veel hilja! Orienteerumispäevakud jätkuvad üle Eesti !
Näiteks Võru orienteerumiskolmapäevaku info!