24. detsember
Jooks talve

Saaremaa Pööripäevajooksude 33. hooaeg saab lõpu, kui joostes tervitatakse talve. 24. detsembril, kell 12 on võimalus läbida ajavõtuga 2,5 km või 5 km ring. Ilma ajavõtuta saab läbida 2,5 km ringi. Võitjale loomulikult ka diplom.

Rohkem infot leiad SIIT!

26.- 27. detsember
Pekist Priiks - Tartu ja Tallinn

Pühad on läbi ja nagu ikka, on hea toiduga liialdatud. Trismile korraldab selleks fantastilise rahvamatka hoolikalt valitud kaunites paikades. Rahvamatk toimub 5+5 põhimõttel ehk 5 min jooksu ja 5 min kõndi erinevates tempogruppides. Trassi pikkus umbes 45km. Stardimaks on 15 EUR. Tartus on trass Pukast Tartusse, algus ühiselt Tartu Raudteejaamast, Tallinnas trass Laitselt Nõmme spordikeskusesse. Hiljem osalejatele mõnus saun!

Lisainfot leiad SIIT!

31. detsember
Viimase ÖÖ unistus

Estonian Ultrarunners Team pakub ainulaadset võimalus - sõna otseses mõttes joosta uude aastasse. Viimase Öö Unistus toimub Keila vallas Meremõisa telkimisalal 31.12.2014.a. Rada on avatud kl 12.00-24.00. Võistlus toimub non-stopi põhimõttel u 1 km pikkusel ringil. See tähendab, et iga osaleja võib startida omale sobival kellaajal ja joosta/käia nii pika maa, kui soovib ja sellise tempoga, nagu talle sobib. Ka puhkepauside aja ja arvu valib iga osaleja ise ning võistluspaigast võib ära käia ja kui soovi on, siis omale sobival ajal rajale tagasi tulla ja distantsi jätkata. Sel aastal on võimalus osaleda ka kepikõndijatel. Pane ennast aasta viimasel päeval proovile!

Lisainfo SIIT!


Ilusaid jõulupühi ja head uut aastat kõigile liikujatele!