MyFitnessi juhatuse liikme Erkki Torni sõnul hakkab aasta pärast avatav Tallinna kaasaegseim spordiklubi pakkuma Mustamäel elavatele ja töötavatele inimestele parimaid treeningtingimusi. “Oleme tahtnud juba pikka aega Mustamäele laieneda, kuid uue klubi jaoks sobiva asukoha leidmine oli keeruline. Atraktiivsesse piirkonda rajatav Mustamäe Keskus annab meile hea võimaluse avada oma spordiklubi asumi tuiksoonel, kuhu on meie klientidel nii jalgsi kui autoga mugav tulla,“ kommenteeris Torn.

MyFitness Mustamäel
MyFitnessi spordiklubi hakkab paiknema keskuse teisel korrusel, kus leiavad koha kaasaegse tehnikaga avar jõusaal, uudne funktsionaaltreeningute ala ning moodsad rühmatreeningute saalid. „Sarnaselt meie teistele klubidele hakkab ka Mustamäe MyFitness pakkuma oma liikmetele parimat jõusaali masinaparki, mitmekülgset treeningplaani ning parimate treenerite nõustamist,“ kinnitas Erkki Torn.

Mustamäe Keskuse juhatuse liikme Hannes Raagi sõnul on aasta pärast valmiva keskuse eesmärk pakkuda ümbruskonna elanikele rohkem kui lihtsalt uusi kauplusi. “Oleme veendunud, et moodsa aja keskus peaks olema üks korralik vaba aja veetmise koht. Tahame luua mustamäelastele uue kokkusaamise koha, mis rahuldaks kohalike inimeste nõudmised hea toidupoe ja põnevate kaupluste järele ning pakuks tõeliselt kvaliteetseid võimalusi nii meelelahutuseks, keha kinnitamiseks kui sportimiseks,” ütles Raag.

MyFitness on Baltikumi suurim spordiklubide kett, opereerides kümmet klubi üle Eesti ning seitset klubi Riias. 2015. aasta alguses on MyFitnessil plaanis avada uus klubi Riia südalinnas ning sama aasta sügisel klubi Viimsi Keskuses. MyFitnessi teenuste sekka kuuluvad rühmatreeningud, jõusaal, spinning, ning personaalsed konsultatsioonid ja kaalunõustamine. Mustamäe Keskus rajatakse Tammsaare tee äärde Sõpruse puiestee ja Mustamäe tee vahelisele alale. Üle 13 000 ruutmeetri suurune kaubandus- ja vabaajakeskus plaanitakse avada 2015. aasta lõpus.