4. Tartu Linnmaratoni lastejooksud toimuvad Tartu südalinnas: esimene start antakse kell 10.00 Uueturu tänaval. Lapsed saavad vastavalt oma vanusele ning oskustele valida kolme distantsi vahel: 400 ja 600 meetrit TILLUjooksudel ning 1 kilomeetrit MINImaratonil. Rajad kulgevad mööda Küüni või Ülikooli tänavat ning finišeeruvad Tartu raekoja platsil.

Üritus on osalejatele tasuta. Eelregistreerimine internetis on avatud kuni neljapäevani, 1. oktoobrini kell 17.00. Hiljem on võimalik registreeruda ka 2. oktoobril 4. Tartu Linnamaratoni võistluskeskuses Tartu raekoja platsil või ürituse toimumispäeval alates üks tund enne esimese lasteürituste distantsi starti.

4. Tartu Linnamaratoni lastejooksud on viimaseks etapiks lastele mõeldud spordiürituste sarjas Tartu Maratoni Mini Kuubik 2015. Seega, kõik lapsed ja koolinoored, kes on aasta jooksul läbinud vähemalt kolm Klubi Tartu Maratoni korraldatavat lasteüritust, on sel laupäeval üritusele eriti oodatud, et läbida sari ning siis osa saada pühapäeval tasuta toimuvast sarja lõpupeost Tartu Lõunakeskuses.

Lisaks lastejooksudele toimuvad laupäeval ka 4. Tartu Linnamaratoni põhijooksud - 42,2 km, 21,1 km ja 10 km. Samuti leiab aset 4. Tartu Tudengimaraton, kus selgitatakse välja nobedamate jalgadega kõrgkool ning antakse eriauhind parimale kostüümile. Ka neile üritustele oodatakse ligi 3000 osalejat.

Rohkem infot: www.tartumaraton.ee