Credit24 Rahvaliiga projektijuhi Mihkel Sagari sõnul on käesoleval hooajal palliplatsil neli võistkonda enam kui mullu. „Vaatamata sellele, et sarja registreerus paar võistkonda enam kui eelmine aasta, on toimunud olulised ümbervangerdused just sarja sees. Kõige enam on toimunud liikumist just C-tugevusgruppi, kus osaleb sel hooajal 78 võistkonda,“ kommenteeris Sagar alanud Credit24 Rahvaliiga hooaega.

A-tugevusgrupi meeste arvetuses osaleb sel hooajal seitse võistkonda.“ Täpsemalt on lahti läinud Tallinna vs Pärnu ühine maavõistlus, kuna osalemas on vaid kolm Pärnu ja neli Tallinna meeskonda. Ka A-tugevusgrupi naiste arvestuses hakkab seitse tiimi püüdlema kõige ihaldusväärsemat tiitli poole. Tagasi kõrgemas seltskonnas on Peetri Sõbrad, seekord ei osale võistkonna naiste beebibuumi tõttu aga VK Dynamo/Särtsakad,“ tõdes Sagar.

B-tugevusgruppi registreerus kokku 95 võistkonda. „Võrreldes eelmise aastaga on samaks jäänud B- tugevusgrupi meeskondade arv. Kindlasti tuleb selles grupis ülipõnev ja tasavägine võistlushooaeg, kus finaalikoha eest hakkavad rebima eelmise aasta finalistid - võistkond Valts Tallinnast ja Eesti Pagar Võrust. B-tugevusgrupi naiskondade seas on sel hooajal kõige enam neid tiime, kes on kas pausi teinud, lahkunud või paigutanud ennast nõrgemasse C-tugevusgruppi. Eelmisel aastal osales 38, sel aastal 27 naiskonda. Seevastu C-tugevusgrupi meeste arvestuses on võrreldes eelmise aasta 42 meeskonnaga osalemas 53 tiimi. Väga tihedat rebimist on oodata just Põhja regioonis, kus võistlustules on lausa 41 mees- ja segavõistkonda. C-tugevusgrupp naiskondi osaleb mulluse 18 asemel 25,“ selgitas ta.

Kõige enam osalejaid on jätkuvalt Tallinnast ja Harjumaalt – 99 tiimi. 35 võistkonda osaleb Lõuna-Eestist, 25 Ida- ja Lääne-Virumaalt, 13 Lääne- ja Pärnumaalt. 8 võistkonda on kirja pannud Saaremaalt ja Muhust, 7 Kesk-Eestist ja 2 tiimi Hiiumaalt.

Credit24 Rahvaliiga alagrupi turniirid lõppevad hiljemalt 09. veebruariks 2015. Seejärel algavad Play-off mängud, et selgitada välja need 24 kõige paremat võistkonda, kes pääsevad 03. aprillil mängima Credit24 Rahvaliiga 13 hooaja finaali.

Lisainformatsiooni Credit24 Rahvaliiga võistlussarja korralduse ja mängude toimumise ja tulemuste kohta leiab Credit24 Rahvaliiga kodulehe aadressilt http://volley.ee/rahvaliiga või kirjutades informatsiooni saamiseks e-posti aadressile rahvaliiga@evf.ee. Credit24 Rahvaliiga tegemistega saab jooksvalt kursis hoida Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehe vahendusel.