Hooaeg 2014/2015 on peagi algamas ning TTÜ tantsutüdrukud ja saltopoisid otsivad oma meeskonda uusi liitujaid, kellega teha suuri tegusid nii Eestis kui ka piiri taga.

… UUE HOOAJA AUDITION OOTAB ! Tantsutüdrukuite proovipäev toimub juba homme 03.septembril, kell 18.30 TTÜ Spordihoones. Tule kohale, pane ennast ja tantsutüdrukud proovile!

Kui soovid saada tantsutüdrukuks, siis oled proovipäevale väga oodatud!
Osalemiseks pead :

* olema 13 aastane või vanem;
* omama varasemat tantsu- või võimlemise/akrobaatika kogemust;
* olema lahtiste jalgadega julge esineja;
* olema suure motivatsioonipagasiga;
* ...olema üldse üks tantsu-akro ninja, kelle suurim soov on areneda ning õppida koos väga ägeda seltskonnaga uusi ja põnevaid trikke…


Kui Sa oled loomult saltoPOISS, kes:

* tunneb huvi akrobaatika vastu;
* on sportlikult heas vormis;
* on äkki ka varem tegelenud akrobaatika või sarnase alaga;
* on huvitatud tantsutüdrukutega koos treenimisest, esinemisest ja võistlemisest…

...siis kirjuta laura@ttutantsutudrukud.com, et saada täpsemat infot poiste trennide ja grupiga liitumise kohta.

Sel hooajal komplekteeritakse 5 rühma:
1. Korvpalli tantsutüdrukud - esindus-võistlustiim;
2. Võrkpalli tantsutüdrukud - võistlustiim;
3. Järelkasvurühm - 13-18.aastased noored ja hakkajad;
4. Harrastajate rühm - neile, kes soovivad olla osake TTÜ Tantsutüdrukutest aga pole veel valmis platsile jooksma või soovivad lihtsalt koos tantsida ning uusi ja põnevaid elemente õppida;
5. Saltopoisid - mehine pool, kes esineb koos võistlusrühmadega.

Oskused on arendatavad, soov ja motiveeritus on need, mis loevad!

Lisainfo: www.facebook.com/ttutantsutudrukud
sandra@ttutantsutudrukud.com; +372 56 229 347
Registreerimine SIIN 

„Kas Sa nägid nende tänast etteastet?!“ lahkuvad pallimängude pealtvaatajad, olenemata meeskonna võidust või kaotusest, tantsutüdrukute esinemisest saadud positiivse emotsiooni ja eufooriaga. Ühendades erinevad tantsustiilid (jazz, show, hiphop) keerukate akrobaatiliste elementide, tõstete ja kõrgustesse kerkivate visetega, on neiud tantsinud ja saltopoisid hüpanud end Eesti tantsutüdrukute 4-kordseks meistriks ning võitnud ahhetamapanevate esinemistega tuhandete pealtvaatajate südamed.
TTÜ Tantsutüdrukud on tegutsenud alates 2007. aasta oktoobrist.

Alustati tagasihoidlikult, sisustades vaheaegasid üksnes oma ülikooli kodumeeskondade mängudel. Ent tehes hoolsalt trenni, avardades oma võimete piire ning sihtides kõrgele on suudetud end kehtestada, meeldejäävaks teha. Iga aastaga on liikmete arv kasvanud, tõusnud professionaalsuse tase, aga ka tahe pakkuda spordimängudel parimat show´d. Nii nagu areneb tiim, kasvavad ka ootused ja eesmärgid pürgida Eestist väljapoole. 2012. aastal saavutatigi topeltvõit, olles parimad nii tantsu- kui ka cheerleading-kategoorias, Balti Cheerleading Championship võistlustel.

Möödunud suvel korraldati ka TTÜ Tantsutüdrukute eestvedamisel esmakordselt suurejooneline Baltic Stunt Fest, et tutvustada seda põnevat ja atraktiivset ala ka laiemale publikule, mitte ainult korv-ja võrkpallifännidele.

Kui midagi teha, siis teha seda suurelt. Kui millessegi uskuda, siis pühendada sellele kogu oma hing ja süda. Nii saavutame tulemusi. Nii jääme meelde.

Liikumisaastal propageerib liikumist ja jagab infot: Kristiina Štõkova