Pärnus on sel aastal alates aprillist läbi viidud neli etappi, oktoobrikuine kepikõnni etapp on viies. „Kõnnime Pärnus“ sarjaga soovime taas elu sisse puhuda kunagisele populaarsele Sirje Sooviku eestvedamisel toimunud kepikõnnisarjale. Oktoobrikuine etapp on tavapäraselt olnud kostüümides ning seetõttu kutsume osalejaid üles oma spordiriietusele lisama põneva salli.

Pärnu etapid on tutvustanud kuurorti ja kulgenud linna eri paigus. Viimane etapp jõuab aga linna serva Raeküla terviserajale näidates kuurordi juurde kuuluvat looduskeskkonda ning häid ja eriilmelisi sportimisvõimalusi looduses. Kohal on ka tervisesari Hyppa oma digitaalsete hüppenööridega.

Eelregistreerunuid ootavad uudsed reguleeritavad kõnnikepid

Kepikõnnipäeva korraldatakse koostöös Eesti firmaga ILUUM, kes toodab uudseid HECT süsteemiga kõnnikeppe. Kepid on pikkuse järgi reguleeritavad, tagavad õige tehnika ja annavad ühtlase koormuse eri lihastele. Soovitame kiiresti eelregistreeruda, sest uudseid reguleeritavaid kõnnikeppe saame tagada 100 esimesele eelregisteerunule. Iga eelregistreerunud osaleja saab numbri ja turgutuseks maitsva Farmi Jänks kohukese. Registreeruda saab aadressil www.galerii.turundustugi.ee.

Peredele ja ettevõtetele

Kõnnile saab registreeruda nii perena kui ka ettevõtte võistkonnana. Eelregistreerunud perede vahel loosime välja 2 paari pikkuse järgi reguleeritavaid ILUUM kõnnikeppe. Aktiivsemaid osalejaid, ettevõtteid, koole, lasteaedu ja klasse ootab aga rikkalik auhinnalaud, kuhu on oma panuse andnud Iluum, Ursus, ETC Kodu, Leibur, Balbiino, spordiselts Kalev, Cha tee, galerii Central ja paljud teised.

„Käime koos“ sarja korraldab Eesti spordiselts Kalev, Pärnu etapi korraldajad on kuurordigalerii Central ja Eesti Huvialaagentuur.