Kanuumatkad Keila jõel, Keila Jõesaare mõisa külastus ja matkasupp.
Kanuumatk Keila jõel on lihtne ja kõigile jõukohane. Jõel on paar kiirema vooluga kohta ja üks neist annab isegi väikese kärestiku mõõdu välja. Nendes kohtades on kaldal turvamas Kanuu.ee meeskond. Kanuude liikumist jälgitakse GPS seadmega,et probleemi korral leitakse paat kiirelt üles ja on võimalik turvalist abi pakkuda.

Kanuumatk, geopeituse võistlus Audru jõel ja Valgeranna metsas/rannas ning mataksuppi. Võistkondadele antakse kiiruse järjekorras Valgeranna silla juures GPS seadmed, millega nad alustavad geopeitust. Meeskond, kes jõuab esimesena lõpppunkti kuulutatakse võitjaks.

Süstamatkad Pedassaarele või Koipsi saarele. Liigutakse süstades saarele, kus tehakse väike jalutuskäik, valmistatakse matkaeine ning pärast tagasi Kaberneeme poole, kus ootab ees soe saun.
Matkanädalat aitavad nõu ja jõu, kogemuste ja kontaktidega Eesti Matkaliit, Keskkonnaamet, Riigimetsa Majandamise Keskus ja Liikumisaasta 2014.

Matkanädala ürituste korraldajateks on toredad ühingud, ettevõtted, vabatahtlikud ja organisatsioonid, kelle kõigi kohta leiab täpsemat infot juba matkanädala kavast http://www.matkanadal.ee. Kavas on nii tasuta üritusi kui ka sümboolse osalustasuga tasuga üritusi.

Kuna matkad on kõik huvitavad ja enamasti on ka osalejate arv piiratud, siis soovitatakse enda jaoks sobivale üritusele registreerida võimalikult aegsasti. Matkama võib tulla nii üksi kui ka koos sõpradega.