Kohale saab tulla Tallinnast rongiga, mis väljub kell 11:30 Balti jaamast ja Aegviidus on kl 12.20. Tagasi saab rongiga, mis väljub 17.33 Aegviidust

Kõik matkad ja tegevused saavad alguse Aegviidust kl 12.30. Oodatud on ka kõik kohalikud ja piirkonna matkahuvilised. Retkejuhid ootavad matkalisi raudteejaamas. Avatud on ka RMK Aegviidu Looduskeskuse teabepunkt, kust saab infot Sõõriksoo matkaraja kohta.

Matkalised saavad igal pühapäeval mitmete erinevate tegevuste vahel:
Rattamatk Põhja-Kõrvemaale - Hind 4€ täiskasvanule ja 2€ lapsele. Hind sisaldab retkejuhi teenuseid. Soovi korral saab Aegviidust matkaks jalgrattaid laenutada ette tellimisel lisatasu eest – 7€ täiskasvanud ja 5€ laps. Retke pikkus kuni 4 tundi.

Räätsamatk rabasse – Hind 15€ täiskasvanule ja 10€ lastele al 10 elusaastast. Hind sisaldab transporti Aegviidust matka alguspunkti ja tagasi, räätsasid ja retkejuhi teenuseid. Retke pikkus orienteeruvalt kuni 3 tundi. Peale matka võimalus süüa Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses.

Jalgsimatk Nelijärve oosid, Siniallikad ja järved – Hind 4€ täiskasvanud ja 2€ lapsed alates 7ndast eluaastast. Lisavõimalusena lõbusõit vesirataste, paadiga ning järvesuplus. Jalgsimatka Hind sisaldab retkejuhi teenuseid.

Aegviidu ekskursioon “Puhkekuurort Aegviidu” – Hind osalejale 2€ ja ekskursiooni algus kl 12.30. Kõikidele sellel päeval mõnele teisele matkale registreerunutele osalemine algusega kl 16.30 algavale ekskursioonile tasuta. Giidiks on Aegviidu üks põline elanik. Matk sobib hästi väikeste lastega peredele!

Lisaks on võimalus huvilistel veeta aktiivne päev Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses discgolfi mängides, viburajal seigeldes või orienteerudes seikluslikul orienteerumisrajal. Seiklusliku perepäeva tasu perele (2 täiskasvanut ja kuni 3 last) on 15€.

Matkahinnale lisandub rongipileti tasu, mis on 3€. Pileti müüjale tuleb öelda rongis märksõnaks „matkarong“.

Süüa saab Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses ning Nelijärve puhkekeskuses. Aegviidus A&O kauplusest saab osta juua ja muud söögipoolist.

Matkale saab registreerida ja lisavõimaluste kohta leiab infot siit: 17.08 matkapäev, 24.08 matkapäev.

Liikumisaasta matkakuul 15.-24. augustini toimuva Matkanädala kohta loe rohkem infot www.matkanadal.ee