Koos liikuda on mõnusaim viis liikumiseks!
Liikumisaasta 2014 raames kutsub üheskoos liikumist nautima Eesti Võrkpalli Liit!

Võrkpall kutsub üles kõiki huvilisi liituma 03. juunil algava Rahvaliiga Suvevolle sarjaga. Võrkpall on ju võrratu!

Kui täna veel on nii mõnigi rannavolle plats liiga vähe hõivatud, siis alates uuest nädalast, kui algab tõeline rannavolle hooaeg, on mänguvõimaluse ootejärjekorrad mängukohtades ilmselt juba pikemad. Põhjuseks asjaolu, et järgmisel teisipäeval, 03. juunil, saab alguse Credit24 Suvevolle neljanda hooaja esimene etapp.

Rahvaliiga Suvevolle sari koosneb seitsmest etapist, mis toimub juuni- ja juulikuu jooksul. Selle perioodi jooksul saavad kõik rannavolle huvilised igal teisipäeval samaaegselt (kl 18:00), neljateistkümnes paigas üle Eesti kogeda ja nautida Eesti randade ja võrkpalli ilu.

„Juba neljandat aastat kutsume kõiki sportlikke ja aktiivseid inimesi oma teisipäevaõhtuid sisustama volletades. Järjekordne Suvevolle hooaeg on kohe algamas ja esimese etapi mängudele on registreerimine juba alanud,“ teatas Credit24 Suvevolle projektijuht Mihkel Sagar. „Võistlustel osalemiseks ei pea mängima võrkpalli profitasemel ega ole vaja kuuluda ka ühtegi võistkonda, sest tiimid moodustatakse igal turniiril võistluspaigas kohapeal. Samuti, kuna suvevolle võistlused toimuvad samaaegselt 14. kohas üle Eesti, siis võib hooaja vältel mängida ka erinevates võistluspaikades,“ lisas ta.

Suvevolle etapid toimuvad alates 03.06 seitsmel järjestikkusel teisipäeval (va 24.06), algusega kell 18.00. Võistlus toimub samaaegselt neljateistkümnes kohas üle Eesti: Pirital, Taeblas, Kärdlas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Viljandis, Võrus, Tõrvas/Otepääl, Põlvas, Paides, Kohilas ja Jõhvis. Osalema on oodatud kõik soovijad, kel vanust vähemalt 14. eluaastat. Suvevolle üldarvestusse läheb kirja seitse etappi, mille viimane võistlus leiab aset 22. juulil 2014. Täiendavalt toimub väljaspool võistluste arvestust suvevolle festival Kuressaares.

Suvevolle võistlustele saab end registreerida leheküljel www.volley.ee/suvevolle-registreerimine. Eelregistreerimine lõppeb päev enne igat võistlust. Etapil osalemise tasu on eelregistreerunutele 3 eurot ja kohapeal 4 eurot inimese kohta. Maksmine toimub võistluse toimumispaigas sularahas. Värske info ja fotomaterjali jälgimiseks tasub külastada ka Credit24 Rahvaliiga Facebooki fännilehte.