Juhendajad Silver ja Ester (SilvEster duo) on Eesti esimesed kvalifitseeritud akrojooga õpetajad (Montreali stiil) ja ühed siinse kogukonna algatajad. Lisaks akrojoogale pakuvad neile huvi aiandus, permakultuur, looduslähedased elukombed ja erinevad kultuurid. Unistus akromoosi-laadsest üritusest oma koduhoovis sai alguse juba pool aastat tagasi Ecuadoris koos lähedase sõbra ja kolleegi Emmaga. Juba siis pandi akromoosi pott podisema.

Emma Kohn (USA) on õpetanud hatha joogat üle 10 aasta. Lisaks on ta õppinud Shiatsut, Tai Chi´d ja muid liikumiskunste. 2012 aastal läbis ta AcroYoga õpetajate koolituse (California stiil).

Korraldajate Silveri ja Estri sõnul on osalema oodatud kõik inimesed, kellel on huvi jooga, akrojooga, akrobaatika ja rahuliku looduskauni koha vastu. Üritusel on kavas aktiivselt päevi veeta õppides Eesti oma akrojooga spetsidelt ning ka Ameerikast pärit külaliselt - kogenud joogaõpetajalt. Mõlemal päeval toimub 2 suuremat töötuba.

Tutvutakse erinevate akrojooga külgedega:
- teraapiline külg, Tai massaaž
- Montreali stiil, rahulik ja kontrollitud liikumine
- Akrobaatilised lennud
- improvisatsioon, loovus, oma uuenduste leidmine

Süüa saab korraldajate sõnul joogide kombekohaselt hästi, nii mõndagi ka otse aiast ja majutus on Silveri ja Estri sõnul telkides, Kuusiku talu hoovil.

Peakorraldajad Silver ja Ester kinnitavad, et AcroYoga on igavese nooruse ja hea tervise saladus ning soovivad kõigile aktiivset Liikumisaastat.