"Elav tuli ja võimsad tuleartistid- see on Spartas kindlasti esmakordne. Trummid ja tuli üheskoos on aga alati müstiline kooslus, sama müstiline ja mõnus nagu Sparta isegi. Ole kohal ja teeme sünnipäeva üheskoos tõeliselt meeldejäävaks" kutsuvad Sparta turundusjuht Rando Soome ning trummivõlur Helena Victoria Kirss kõiki tantsuhuvilisi live-showst osa saama.

Maris Kajari 5 põhjust, miks tulla osalema:

1. Sind ootab hea seltskond, rõõmus meel ja hea enesetunne on garanteeritud. Inimesed on sel päeval avatumad, nii et kindlasti leiad endale uusi sõpru ja tuttavaid.
2. Reede õhtusse sobib suurepäraselt aktiivne ja lõbus treening, kus saad nautida muusikat, iseennast, vabadust, vaheldust, liikumist ja vinget tuleshowd. Elu on nautimiseks.
3. On kindlasti inspireeriv veeta aega Eesti juurtega Soome treeneri Maiduga, kellega koos muutub õhtu vaid kuumemaks. Otsi endaski üles oma vägi, ilu ja inspiratsioon.
4. Väärtusta iseennast ja kingi endale üks meeletu kaasakiskuv temperamentne ja vägev õhtu. Ennastunustavalt tantsimine võib olla vägagi teraapiline, tantsi vana minema ja alusta uuel päeval paremini.
5. See õhtu aitab endas üles otsida taas sisemise lapse, elurõõmu ja elujulguse. Julge astuda piiridest välja, tuleta meelde, kes Sa oled ja millest tõeliselt unistad. Üks suur heas mõttes tantsuraputus võib Sulle meelde tuletada vanad unistused, millest juba loobunud olid. Kuid kunagi pole tegelikult hilja uuesti proovida. Tants pole vaid trenn, see on elu!

Sparta turundusjuht Rando Soome kinnitab, et klubil on heaks traditsiooniks kujunenud inimesi igal aastal millegi inspireeriva ja meeldejäävaga üllatada. Rõhutades, et uksed on avatud ka liikmete sõpradele ja uutele huvilistele. Lisades, et sedapuhku astuvad pallimängude saalis laval treenijate ette tõeline tulesäde Maris Kajari koos Soomest saabuva koloriitse külalistreeneri Mait Kivisaariga. Lisades, et peotunnet aitab lisada üritust avav trummivirtuoos Helena Victoria Kirss ja maagilised Kelfiriuse tuleartistid.
Treener Maris Kajari rõhutab omalt poolt, et tulekul on palju tantsu, tralli ja palju häid emotsioone. Sparta sünnipäev on Marise arvates aasta sündmus. Kajari sõnul on klubi sünnipäev on alati oodatud, see on vaid kord aastas esinev, ning alati suurejooneline pidu. Seda päeva ootavad pikisilmi nii kliendid kui ka meie töötajad. Kõik koos on veelgi lõbusam ja energia veelgi kaasahaaravam. Eriti hästi sobib sellisesse õhtusse just meeletu ja kaasakiskuv tantsutreening. Luban, et seekord on kõik liigutused ja sammud on lihtsad - seega saavad inimesed rohkem keskenduda nautimisele ja liikumisele. Ootan tantsima nii mehi kui ka naisi, ootan põnevusega ja luban, et keegi ei kahetse, et kohale tuleb. Pidutse sellel õhtul koos meiega. Kes zumbas käinud, see teab, mis emotsioonid sind valdavad, kes veel ei tea, siis oleks viimane aeg järele proovida." Marise sõnul lisab sünnipäeva eritreeningule kamaluga vürtsi Soomest pärit "super zumbatreeneri" Mait Kivisaari kohalolek. "Mait paneb kõigi puusad nõksuma ja silmad särama," on Maris veendunud. Kajari: "Elame, naudime ja tunneme koos liikumisest mõnu."

Soovitused: Pane selga trenniriided ning valmistu heleda leegiga kaloreid põletama.

Asukoht: Spordiklubi Sparta pallimängude saal, algus 18.30

Inimesi ootab vägev unustamatu trenn, elav tuli ja haarav trummishow!