1. Terviseloeng Tallinna ülikoolis - "Kuidas ma peaksin valmistuma jooksuvõistluseks"

Lektor, jooksutreener Ahto Tatter annab homme kell 18 nii jooksuga alustavatele inimestele, harrastussportlasele kui ka tõsisemale jooksjale vastuse järgmistele küsimustele:
1) Kui tihti (sagedus), kui palju (maht) ja millise tempoga (intensiivsus) treenida?
2) Kuidas planeerida võistluskiirust erinevatel distantsidel?
3) Kuidas parandada tulemusi?
4) Kuidas muuta jooksutreeningud huvitavamaks?
5) Milline võiks olla ideaalne treeningnädal?

Loengu toimumiskohaks on Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituut, Tondi 55, Tallinn.

Loeng kestab ca 1,5 tundi. Osavõtutasu on 5 eurot (maksmine kohapeal, sularahas).

2. Veeohutuspäev "Veega sõber!" Nõmme ujulas

Peredele mõeldud ujumissari "Veega sõber!", mis õpetab väiksemaid lapsi vee peal püsima, on jõudnud nüüdseks tiiruga pealinna. Päästeameti ja Eesti Ujumisliidu poolt korraldatav üritus on heaks ja odavaks (üritus on tasuta) võimaluseks peredele veeta üks tore päev ujulas üheskoos. Laste eest hoolitsevad asjatundjad, kes korraldavad neile mänge, samal ajal kui vanemad saavad mõnuleda mullivannis.

Üritus leiab aset teisipäeval, kell 14-17. Sarja patrooniks on Eesti endine tippujuja Triin Aljand.

3. Disc Golf sarja KÄPIK viimane osavõistlus Õrus

Mitmel korral Eesti majanduslikult vaeseimaks kohaks tituleeritud Õru vald Valgamaal võõrustab sellel reedel juba mitmendat aastat järjest KÄPIKU sarja finaalvõistlust.

Disc Golf on võimalus igaühe jaoks liikuda koos sõpradega ja katsetada enda käe täpsust taldrikute lennutamises. Õru vallas toimuv finaalvõistlus on ikka olnud üks populaarsemaid disc golfi üritusi Eestimaal ja ei tasu kahelda, et sel aastal on olukord teistsugune.

Rohkem informatsiooni leiab disc golfi kohta siit.

4. Nike Fitness Day Saku Suurhallis

Laupäeval toimub Saku Suurhallis Eesti suurim fitnessüritus Nike Training Day, mis pakub tervislikele inimestele nii põnevaid rühmatreeninguid, kvaliteetset meelelahutust kui ka võimalust sportida ja tantsida parimate treenerite juhendamisel kogu Euroopast.

Treeneritest astuvad üritusel üles moeajakirja Harper’s Bazaar poolt 2010. aastal kuue parima Suurbritannia treeneri hulka valitud Sonja Moses, Zumba sõpradele tuntud Jessica Mellet, Alexandre Mallier Prantsusmaalt ning fitness-maailma staar Fredrik Sjöberg Rootsist.

Üritus algab kell 12 ja kestab 18-ni. Osavõtutasu on kas 3 või 6 eurot, sõltuvalt sellest, kas kuulutakse My Fitnessi klientide hulka või mitte. Esinevad Getter Jaani, TTÜ tantsutüdrukud ja üllatuskülaline.