Kaia pikk treenerikarjäär on teda sidunud erinevate spordiklubidega, kuid pideva õppimise ja enesetäiendamisega on ta oma kvalifikatsiooniga jõudnud tasemele, kus ühe kindla suunaga sidumine pakub suuremat väljakutset treeneritöö jätkamiseks. Heaks Pilatese õpetajaks arenetakse aastate ja kogemustega, mida Kaia tunneb endal nüüd piisavalt kogunenud olevat.

Viimased 7 aastat Pilatese õpinguid erinevate koolituste raames on andnud tugeva tausta individuaalseks juhendamiseks kogu Pilates harjutussüsteemi raames. Corpus Pilates koolitus, mille esindaja Eestis on Kaisa Marran Pilates Studio, on olnud Kaia Heinlehe põhiliseks kooliks klassikalise Pilatese õpingutel.

Pilates on treeningsüsteem, mis hõlmab endas väga palju kindlaid harjutusi keha jõu, painduvuse ja teatud piirini ka vastupidavuse arendamiseks. Keskendudes ennekõike süvalihastele annab Pilatese treening tulemuse igal tasemel ja igas vanuses võimlejale, nii mehele kui naisele, harrastajast tippsportlaseni, seljaprobleemiga inimesest sünnitusjärgse taastujani.

Kaisa Marrani Pilatese stuudios saavad kõik soovijad võtta Pilatese tunde nii individuaalselt kui väikeses rühmas. Stuudio keskendub treenimisel personaalsele lähenemisele, mis nagu igal muulgi elualal viib kindlamalt soovitud tulemusteni. Paljud inimesed on Pilatest harrastades nii-öelda tagasi saanud oma keha, usu endasse ja vabanenud mitmetest argielu seganud valudest.

Kaia Heinleht ja Kaisa Marran soovivad kõikidele eestlastele inspireerivat Liikumisaastat 2014.