Peagi EM-ile sõitev Vähi jagab lahkelt poistega oma suurt kogemustepagasit ning annab noormeestele rohkelt näpunäiteid. Huviliste hulk on viimasel ajal jõudsalt kasvanud, näiteks Lõuna-Eesti karikavõistlustele TÜ Spordihoones, mis toimusid eile 5.aprillil, läks Vähi treeninggrupist koguni paarkümmend noormeest. Vähi sõnul käib meestega töö peale eilseid võistlusi veelgi intensiivsemalt edasi.

Esimene samm on analüüs, kuna vormi parandus on pidev protsess. Lisaks on vaja noori mehi pidevalt toetada hea sõnaga, sest nad kipuvad kergelt alla andma. Vähi sõnul oli talle eilsel võistlusel väga palju meeldivaid üllatusi. Teda pani imestama esimest korda laval üles astunud noorte meeste kõrge tase. Väga suuri üllatusi eilsetest võistlustest ei tulnud, sest laval toimuv on siiski eeltöö vormistamine.

Kulturismihuvilisi on Vähi grupis tegelikult kõikjalt Eestist. Uued huvilised on kindlasti oodatud, sest niivõrd tituleeritud sportlase tarkustest osa saamine on kindlasti kulturismihuviliste jaoks suurepärane võimalus.

Meistrivõistluste eel on Imrel endagi suhtes suured lootused. Vähi sõnul peab sel alal olema tugev enesekriitika ning oluline on näha ka teiste arengut.

Imre Vähi soovib kõikidele julgust oma elu muuta ning vägevat Liikumisaastat 2014!