Taiji on väga mitmekesine – treeningutega saab parandada oma tervist, liikuda, suhelda, mängida, ja võidelda. Päeva korraldamise taga seisavad paljud Eesti Taiji harrastajad, klubid ja instruktorid. Eelmistel aastatel tulid sel päeval maailmas kokku kümned tuhanded inimesed vaid selleks, et koos liikuda ja hingata. Nii toimusid samaaegselt üritused sadades linnades. Esindatud oli enam kui 70 rahvust.

Sel aprillil ootavad korraldajad veelgi aktiivsemat osavõttu. Nii loodetakse üheskoos tuua maailma teadlikkust, tervenemist ja harmooniat.

Ülemaailmse Taiji ja Qigong'i päevale on Liikumisaasta 2014 puhul oodatud kõik aktiivsed, kui ka veel passiivsed Eestimaa harrastajad. Tutvuda saab Taiji klassikaga, Taiji vehkimisega ja Taiji põhimõtetel põhineva strateegia ja kalligraafia kunstidega. Lisaks saab proovida Taiji jõu ja tasakaalu treeninguid.

Eesti Taiji entusiastid ja klubide instruktorid soovivad kõikidele tervendavat Liikumisaastat 2014 ja kutsuvad inimesi koos liikuma ja hingama! Üks Maailm. Üks Hingamine. Üritus on tasuta.