Märksõnad "ohutus" ja "teadlikkus" on elukestvate treeningute puhul väga olulised. Pole määrav, et inimene lihtsalt trenni teeb. Tähtis on, et ta tegemised on mõtestatud ja sihipärased. Teadlikult treenides suureneb tõenäosus, et harrastaja jõuab turvaliselt oma eesmärkideni. Ohutus on väga oluline ning teadmatu tehnika või liiga kõrge intensiivsuse valikul võib harrastaja endale kasu asemel hoopis kahju teha.

Sel nädalal saavad huvilised ekspertidelt nõu küsida, et oma treeningutes vajadusel korrektuure teha. Oodatud on nii klubi liikmed, kui ka külalised.
Audentes Fitnessi peatreener Katrin Hiiepuu sõnul on nende klubi kliendid leidnud oma tee tervisespordi juurde. Hiiepuu rõhutas, et nädala suur eesmärk on tõsta klientide teadlikkust just ohutust treenimisest ning seoses sellega on klubi oma treeningplaani täiendatud jooga-, TRX`i, BodyPump`i-, BodyCombat`i ja Grit Strength`i tehnikatundidega.

Ka tervisenädala tundides keskendutakse kõikidele tehniliselt keerukamatele harjutustele. Võetakse läbi alg- ja lõppasendid ning harjutuste korrektsed sooritused. Tehnikatunde soovitab peatreener kõigile, kelle eesmärk on turvaliselt ja teadlikult treenida ning kes soovivad saada tehnilise soorituse kaudu maksimaalseid tulemusi.

Tervisenädalal toimuvad ka mitmed põnevad loengud näiteks „Teadlik treenimine”. Üles astuvad Audentes Fitnessi peatreener Katrin Hiiepuu, personaaltreener Siim Veri ja Põhjamaade absoluutne meister bikiinifitnessis ja MyBody müügijuht Egle Eller-Nabi. Lisaks saavad soovijad teostada Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST abil endale tervisekontrolli ja mõõta näiteks vererõhku, veresuhkrut ja kolesterooli. Lisaks on võimalik teha ka kätejõu test, mõõta kehakoostist ja teha palju muud.

Kõik toimuvad tegevused on nelja päeva jooksul klubi klientidele ja ühekordse klubikülastuse ostnud inimestele tasuta.

Audentes Fitnessi peatreener Katrin Hiiepuu soovib kõigile teadlikku ja ohutut Liikumisaastat 2014 ja kutsub kõiki eestlasi tervisenädalast osa võtma ning nutikamalt treenima.