Draakoni lastejooksudele on oodatud kõik lapsed vanuses 2-12 aastat. Lastejooksud algavad kell 11.30 ja distantsi pikkuseks on ligi 250 m. Üritus on kõigile lastele tasuta.

SEB Maijooksu sekretariaadi juht Renna Järvalt innustab lapsevanemaid noori jooksusõpru varakult registreerima: “Soovitame lapsed Draakoni lastejooksudele juba internetis registreerida, sest nii kulub kohapeal võistluskeskuses vähem aega. Lastejooksudele eelregistreerimine toimub veebilehel www.jooks.ee. Samal aadressil saab tutvuda ka täpsema ajakavaga.”

Draakoni lastejooksud toimuvad Venno Loosaare juhtimisel. Kõiki lapsi ootab finišis diplom, kommikott ja kingitus Eesti Hambaarstide Liidult. Tegemist ei ole võistlusega, kõik lapsed jooksevad stardinumbriga 1.

Kui emad lähevad SEB Maijooksu starti, siis tasub isadel või vanaemadel jääda pere pisematega lastealale, sest seal jagub tegevust kogu päevaks. Lapsi ergutavad lõbusad Draakoni ja Mesikäpa maskotid ning nende sõbrad Eti ja Yeti. Kõigi magusasõprade rõõmuks on lastealale toodud suur Kalevi kommilaev.

Lastejooksudele eelregistreerimine toimub siin: http://maijooks.jooks.ee/?id=5. Registreerida on võimalik ka kohapeal SEB Maijooksu lastealal laupäeva hommikul alates kella 10.00st.