Ühelt poolt eliit-sportlaste mõõduvõtt, teiselt poolt pereüritus, ootab TriSmile Triatlon sel aastal osalejaid üle kogu maailma. Osavõtjaid on nii Ukrainast, Gruusiast, Soomest, Venemaalt, aga ka Suurbritanniast ja Saksamaalt. Hetkel on esindatud 14 riiki rohkem kui 1000 spordisõbraga, kellest enam kui 600 stardib pikemale 111 km distantsile. Pühapäeval startivatel pikal distantsil osalejatel tuleb ujuda Pühajärves 1 km, sõita Otepää ümbruse tõusuderohketel teedel 100 km ja lõpuks joosta 10 km. 

Lapsed võistlevad 10 korda lühemal rajal – 100 m ujumist, 10 km rattasõitu ja 1 km jooksu, nende start on laupäeva ennelõunal. Laupäeva pärastlõunal saavad raskeid Otepää tingimusi proovida harrastajad, kes ujuvad 300 m, sõidavad 30 km ratast samal rajal kui pika distantsi sportlased ning lõpetavad triatloni joostes 3 km.

Lisaks tõsisele võistlemisele on TriSmile Triatloni korraldajad mõelnud ka meelelahutusele. Reede õhtul on kõigil võimalik osaleda heategevuslikul SmileRun’il, mille osalustasudest toetatakse Tallinna Lastehaiglat. Ka on nädalavahetuse igal õhtul võimalik end soojaks tantsida festivali ööklubis Comeback.

Rohkem infot: www.trismiletri.ee