Varasemalt on saanud Eesti kõige suuremaarvulise osalejate arvuga end ehtida Tallinna Maratoni ümber ehitatud Linnajooksude sari. Pärast kõigi kuue Klubi Tartu Maraton poolt korraldatava ürituse ühendamist Kuubiku sarja, tõusid aga Eesti kõige pikemate traditsioonidega maratonid varasemast liidrist ligi 1500 osalejaga mööda.

Kuubiku sarja kõige osalejaterohkemaks kerkis kevadel toimunud 33. Tartu Jooksumaraton, kus kõikidel distantsidel kokku oli ligi 10 000 osalejat ehk täpsemalt 9790 nooremad ja vanemat jooksusõpra.

Teise koha saavutas sügisel toimunud 18. Tartu Rattamaraton, kus osales kokku 8605 inimest. Nii Rattamaraton kui ka Jooksumaraton alistasid koguarvult kõige kuulsama ja nimekama ehk 43. Tartu Maratoni, kus osales 8321 suusatajat.

Tõsi, Tartu Maraton on endiselt kõige suurema põhidistantside osalejaskonnaga. Rattamaratonile ja Jooksumaratonile jääb Tartu Maraton kogu osalejate arvu mõttes alla ennekõike lasteürituste tõttu, kus Tartu Maratonil oli oluliselt vähem osalejaid.

Kuubiku populaarsuselt neljas üritus oli 34. Tartu Rattaralli, kus tegi kaasa 7475 inimest. 4. Tartu Linnamaraton kasvas sel aastal kõige rohkem ja läheneb 5919 osalejaga jõudsalt teistele. Kasvas ka kõige väiksema osalejaskonnaga Tartu Rulluisumaraton, kus osales sel aastal 1602 uisutajat.

Järgmise aasta Kuubik algab taas Tartu Maratoniga, mille soodsaim registreerimisvoor lõppeb 11. detsembril. See tähendab, et ka tervele 2016. aasta Kuubikule saab kuni 11. detsembrini registreerida kõige soodsama hinnaga.

Kõigile kuuele üritusele koos registeerides saab koguhinnast soodustust 20%, viiele korraga registreerides 15% ja neljale korraga 10%.