Seltskonnatantsu kursusel õpitakse võistlustantsude hulka kuuluvate standarttantsude ja ladina-Ameerika tantsude põhisamme. Põhiline rõhk pannakse õpetajate poolt sirgele rühile, oskusele juhtida ja olla juhitav ning õigete sammude tantsimisele muusikasse. Kui eelnev tantsukogemus puudub, siis ei tasu muretseda, sest kursustel alustatakse tantsuaabitsa ABC -st.

Seltskonnatantsu kursustele on soovitatav selga panna mugavad riided ja kaasa võtta hea tuju. Monika Tuvi sõnul liugled peagi oma partneriga mööda põrandat nagu vana hea tantsukunn. Ega siis niisama öelda, et Eesti mees on tantsulõvi, rääkimata Eesti naistest.

Paaristants on treening, mis on üheaegselt nii Sinule kui ka Sinu paarilisele ja see on väga hea võimalus minna osavalt tantsides suvesse! Algkursuse tunnid hakkavad toimuma 1x nädalas, esmaspäeviti kell 19.30, aadressil Rotermanni tn 5/ Roseni tn 10.

Treeneriks on armastatud ja tunnustatud ning portaali pulmad.ee poolt 2013. aasta pingereas tantsuõpetuse aasta tegijaks tituleeritud Mairold Millert.

Monika Tuvi soovib kõikidele lõbusat ja meeleolukat Liikumisaastat 2014 ja soovitab TantsuGeeni poolt - paariline ühes haarata ja tantsima tulla. Nii saab üheskoos rõõmsalt suvesse liikuda!