Nii nagu eelmisedki kolmikürituse sarja kuulunud jooksusündmused, pakub viimanegi etapp tegevust kogu perele – rajale on oodatud nii jooksjad, rahulikumat kulgemist eelistavad käijad-kepikõndijad ning igas vanuses lapsed.
Hilissügisene lehesadu ning lõbus seltskond, emotsiooniküllased hetked ja teadmine, et sügis ongi ilus aastaaeg, on selle sündmuse märksõnadeks.

Start jooksule ning retkele antakse kell 12.00 Raeküla staadionilt, misjärel suundutakse läbi Raeküla linnaosa tänavate Mai kergliiklusteele ning sealt edasi finišisse Rannastaadioni harjutusväljaku kõrval. Seoses renoveerimist ootava Rannastaadioni (endine Kalevi staadion) kehva tehnilise seisukorra tõttu on muutunud finišiala korraldus. Finišiala paikneb tänavu staadioni harjutusväljaku kõrval Ranna puiesteel, tehes distantsi pikkuseks 7484 meetrit.

Finišiala kõrval asuval rohealal leiavad aset ka lastejooksud. Kell 11.00 algavatele tasuta jooksudele on oodatud kõik 4-9. aastased poisid ja tüdrukud, kel tuleb läbida ca 300 meetrine distants. Pärast lastejookse on avatud laste hoiu- ning mänguala nendele, kelle vanemad jooksule või retkele lähevad.

Registreerimine jooksule, käimisele-kepikõnnile ning lastejooksudele võistluspäeval toimub kohapeal.

Tutvu täpse programmiga sündmuse kodulehel.

Kõigi kolmiküritusest osavõtjate vahel loositakse Kahe Staadioni jooksu järel välja kaks komplekti Salomoni kaubamärgi spordirõivaid ja seda pealaest jalatallani! Jooksusarja kuuluvad: Rannametsa Luitejooks, Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks ning Kahe Staadioni jooks.