Eelregistreerunuid ootavad uudsed reguleeritavad kõnnikepid !
Kepikõnnipäeva korraldatakse koostöös uudseid HECT süsteemiga ILUUM kõnnikeppe tootva Eesti ettevõttega. Kõnnikepid on pikkuse järgi reguleeritavad, mis tagab õige tehnika ja annab ühtlase koormuse eri lihastele. Nüüd saab samu kõnnikeppe kasutada nii pere suur kui väike liige, sest need saab lihtsasti vastavalt pikkusele parajaks timmida. Soovitame end kiiresti registreerida, sest reguleeritavaid kõnnikeppe saavad kasutada 200 esimest eelregisteerujat. Iga eelregistreerunud osaleja saab ka kõnnikaardi ja turgutuseks maitsva Farmi kohukese. Osalejatele on auhinnad välja pannud spordiselts Kalev, Kaitseliit, Cha tee, Turundustugi ja ILUUM.

Lastele
Lastekaitsepäevale pühendatud kõnnipäeva programm on koostatud just lastele mõeldes. Kui tavapäraselt on eri distantsid harrastajatele ja sportlastele, siis seekord on lisandunud kahes pikkuses lastemarsruudid, mida läbitakse koos kuurordielevandiga. Turvaliselt liiklemise kohta jagab nõuandeid Lõvi Leo. Igale eelregistreerunud lapsele on magus üllatus Eesti naturaalse Pure Line jäätise näol.

Peredele
Kõnnile saab registreeruda ka terve pere. Eelregistreerunud perele loosime välja 2 paari reguleeritavaid ILUUM kõnnikeppe.

Tule ettevõtte eest võistlema
Ootame võistlema ka ettevõtteid, koole ja lasteaedu. Aktiivsemaid ootavad auhinnad. Anname välja auhinnad aktiivseimale suurettevõttele, väikeettevõttele, koolile ja lasteaiale vastavalt eelregistreerunud osalejate arvule.

„Käime koos“ sarja Pärnu etappe korraldab spordiselts Kalev koostöös kuurordigaleriiga Central ja Eesti Huvialaagentuuriga. Kepikõndi viib läbi Sirje Soovik, lastega kõnnib kuurordielevant. Osalemiseks soovitame eelregistreerida aadressil info@turundustugi.ee.

Lisainfo telefonil 5660 5860 ja veebis http://www.galerii.turundustugi.ee/uritused