Kõik korralduse osapooled on ühiselt panustanud, et viies Narva Energiajooks pakuks juubeliaastale väärilisi elamusi. „Erilised kiidusõnad Narva linnavalitsusele, sest spetsiaalselt Narva Energiajooksu jaoks tehti jõeorus teetööd ära kaks kuud planeeritust varem. Linnavalitsus tegi kõik võimaliku, et rada oleks ilus, sile ja jooksjatele mugav. Pingutame üheskoos, et avada Narva linn sporditurismile ja loodetavasti tulevad ka linnaelanikud sellega aktiivselt kaasa,“ võttis Energiajooksu rajameister Vladimir Vsivtsev kokku piirilinna ettevalmistused suureks jooksupäevaks.

Jooksurajal ja selle lähiümbruses on võistluspäeval liiklus häiritud kell 10.30-14.30, mistõttu peaksid autojuhid kesklinnas liigeldes varuma aega ja kannatust või valima alternatiivse sõidutee. Samuti tuleb juhtidel jälgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid ning reguleerijate märguandeid ja soovitusi.

Narva Energiajooksu programmi kuuluvad 21,1-kilomeetrine poolmaraton ning 7-kilomeetrine distants jooksjatele, kõndijatele või kepikõndijatele. Energiajooksu raames toimuvad ka Eesti meistrivõistlused poolmaratonis, kuhu on oodata Eesti pikamaajooksjate paremikku. 

Energiajooksuga samal ajal toimub Narva linnuse hoovis Eesti Energia poolt korraldatav Energiapäev, kus tegevust jagub kogu perele. Päev algab kell 11 Draakoni lastejooksudega, mille järel jätkub programm kohalike tantsukollektiivide ning ansambli Mjäu ja Daniel Levi bändi esinemistega. 

Narva Energiajooks on Eesti Energia, Narva Linnavalitsuse, Kultuuriministeeriumi ja MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi algatusel loodud sündmus, mille eesmärk on innustada inimesi tervisespordiga tegelema ning tõsta Ida-Virumaa tähtsust Eesti kultuuri- ja spordimaastikul.

Liiklusinfo, jooksule registreerimise ja täpsema programmi leiate Spordiürituste Korraldamise Klubi koduleheküljelt www.jooks.ee.