Kuidas tunned end massaažikooli lõpetades? 

Tunnen end M.I. Massaažikooli lõpetades väga hästi. See ligi 2 aasta pikkune aeg on olnud minu jaoks väga huvitav, arendav ja produktiivne. Valisin spordimassööri eriala, sest massaažil on olnud oluline roll minu sportlasekarjääri kujunemisel ja tunnen, et olen massöörina valmis panustama teiste sportlaste saavutustesse.

Kes võiks Sinu juurde massaaži tulla?

Minu juurde võivad tulla massaaži kõik, kes soovivad massaažist abi leida. Olen rõõmus, kui aidata suudan.

Kellele soovid keskenduda: tavainimesed või tippsportlased?

Põhiliselt soovin keskenduda sportlastele.

Mida andis Sulle see kool?

M. I. Massaažikool andis erinevatest spetsialistidest õppejõudude ja programmi näol mulle suurepärased teadmised ja oskused ning väga tänulik olen ka suuremahulise praktikavõimaluse eest! Mul on nüüd kõik vajalik massööri tööks. Lisaks on koolis suurepärane sisekliima ja sõbralik õhkkond ja hindan kogu koolipere panust ja kiidan ka kursusekaaslasi.

M. I. Massaažikool on Eesti ainuke riiklikult akrediteeritud erakutseõppeasutus, mis koolitab professionaalseid massööre aastast 2001 ja koolis õpib hetkel 250 õpilast Eestist, Lätist, Leedust ja Venemaalt. Koolil on välisesindused Kaunases ja St. Peterburgis. Koolijärgselt on Padaril kindlad plaanid, mis kätkevad endas konkreetseid tööpakkumisi, eelkõige raskejõustikuga seotud spordiklubidest.

M. I. Massaažikooli välisprojektide koordinaator Helen Anvelt kinnitab, et ta saab Martini kohta vaid kiidusõnu öelda. Ta lisab, et Martin on väga kohusetundlik, aus, viisakas, vastutulelik, abivalmis, erakordselt südamlik ja väga ilusa hingega inimene ja kinnitab, et Martinist kumab välja, et ta on valinud massööri eriala vägagi teadlikult selleks, et inimesi aidata ja head teha. Ta rõhutab, et on suurepärane, kui kooli lõpetab inimene, kes teeb oma tööd missioonitunde, hinge ja südamega. Helen arvab, et juba praegustel klientidel on temaga väga vedanud ning prognoosib, et neil, kel õnnestub ta juurde aeg saada, on rahulolu garanteeritud. Tehnikaid võib õppida ja kasutada igaüks, aga Martin on üks neist vähestest, kes on pühendunud inimeste teenimisele ja aitamisele, väljendades oma käte kaudu häid soove ja hoolimist. 

M. I. Massaažikooli direktor Martin Ilves lisab omalt poolt, et Martin on sõbraliku ja rahuliku iseloomuga inimene. Ka kaasõpilaste sõnul sai alati nalja, kui Martin kohal oli. Ilves kinnitab, et Martin on väga sõnapidaja mees: „Too või kuu taevast alla aga asi saab tehtud.“ Ta rõhutab, et Martin pole kunagi ära öelnud oma abist. Kui on olnud näiteks vaja mõnda lauda tassida (1 massaažilaud kaalub 13 kg), siis haaranud Martin mängleva kergusega 3 lauda ja viinud need rõõmsalt 3. korrusele. Ilves avaldab lugupidamist ka Martini sihikindlusele, tõdedes, et on olnud siiski väga raske treeninglaagritega õpinguid ühendada, kuid kinnitab, et Martin on vapralt vastu pidanud ja teistega tublilt sammu pidanud. Kuna Martin spetsialiseerus spordimassaažile, teab direktor, et maadlejad juba ootavad teda pikisilmi, sest neil on suur lihasmass ja Martin jõuab lihased korralikult läbi töödelda. Lisaks on ta valitud alal andekas ja teeb asja hingega.

M. I. Massaažikooli õppejõu Anneli Alberti sõnul oli Martin õpilasena väga entusiastlik ja tubli. Martin püüdis oma sportlasetee kõrvalt alati kõik maksimaalselt hästi ära teha. Kuigi olid laagrid ja võistlused, ei jätnud Martin asju unarusse ja suhtus kõigesse väga põhjalikult. Õpetaja sõnul on Martin väga sõbralik, abivalmis ja alati valmis tegutsema. Kui ka midagi halvasti läks, siis vääris Martini puhul lugupidamist ta suhtumine: ta ei andnud alla vaid, lihtsalt proovis uuesti, kuni asi õnnestus. Anneli Albert kinnitab, et Martin oskab inimestega hästi suhelda ja ta läheneb probleemidele analüüsivalt, püüdes leida alati optimaalse lahenduse. Martin tõi ka klassiruum värve oma suurepärase huumorimeelega ja ta oskas ka kursusekaaslastel tuju üleval hoida - ta oli sel kursusel seltskonna hing. Käesoleva aasta spordikursusel, kus Martin osales, oli sel aastal kümmekond inimest. Albert lisab, et koolis oli sel aastal 2 õppekava: baasõpe ja spordimassaaž. Ta lisab, et kursus, kuhu Martin sattus, oli üldse huvitav: oli palju tuntud tublisid sportlasi: Epp Mäe - silmapaistev naine Eesti maadluses, Liina Laasma - Eesti parim odaviskaja, Jekaterina Patjuk - jooksis mõned päevad tagasi 3000 m takistusjooksu alla 10 minuti ja püstitas uue Eesti rekordi, tippkorvpallur Fredi Talts, tõkkejooksja Erik Jagor ja paljud teised. Kõik nad väärivad kiitust ja tunnustust. On olnud tugeva tasemega legendaarne lend. Albert lisab, et ta ootab uusi õpilasi kooli õppima juba sügisel, kinnitades, et tulemas on palju põnevat.