Kõrvuti arvukate harrastajatega lähevad homme SEB Maijooksu poodiumikohta püüdma mullune võitja Liina Tšernov, varasemate Maijooksude kahekordsed võitjad Evelin Talts Maratonitiimist ja Jekaterina Patjuk Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist ning mitmed teised Eesti paremikku kuuluvad pikamaajooksjad.

SEB Maijooksu sportliku programmi juhatavad sisse kell 11.30 algavad lõbusad Draakoni lastejooksud, millele registreerimine toimub kohapeal ja on kõigile lastelele tasuta.

Kell 12.45 toimub meeleolukas soojendusvõimlemine spordiklubi My Fitness treenerite juhendamisel, mille järel asuvad starti naised.

Kella 13st alates lähetatakse kõigile jõukohasele seitsmekilomeetrisele rajale tuhanded tublid naised. Osavõtjad on jagatud stardinumbrite alusel viieminutiliste vahedega startivateks gruppideks, mis tagab kõigile rajal parema ja ohutuma liikumisvõimaluse. Esmalt stardivad ajavõtuga jooksjate stardirühmad, kellele järgnevad ajavõtuta jooksjad, käijate stardirühmad ja kõige lõpuks kepikõndijad.

SEB Maijooksu messialal saab tutvuda arvukate Maijooksu partnerite väljapanekutega, saada asjatundlikku nõu oma ala spetsialistidelt või osta erinevaid tervise- ja sporditooteid. SEB telgis on võimalik lasta teha Maijooksu emotsioonidega pilt ja tellida tasuta pildikaart. Nike on välja pannud toodete parima valiku ja Nike Girl Power fotonurga. Sportland on väljas läbi aegade suurima valikuga, pakkudes toodetele eriti soodsaid hindu. Selver Linnajooksude telgis saab soodsate hindadega registreeruda mitmetele rahvaspordiüritustele.

Kõigi osalejate vahel loositakse välja Peugeot jalgratas ning ajavõtuga jooksu 1223.lõpetajale kingib SEB Liising Polar spordikella.

Kogu päev on Lauluväljakul avatud Ericssoni Meestehoid, kus on võimalus kaasa lüüa mitmetes lõbusates tegevustes ja sportlikes mõõduvõtmistes või niisama meeldivalt aega veeta.

SEB Maijooksu programmm:

10:00 – Võistluskeskuse avamine

11:30 – Draakoni Lastejooksud

12:45 – My Fitness soojendusvõimlemine

12:55 – SEB XXVII Maijooksu avamine

13:00 – 13:40 viitstardid (5min vahedega)

Ajavõtuga jooksjad, ajavõtuta jooksjad, käijad, kepikõndijad

Finišis tervitab saabujaid Jüri Homenja

14:30 – Autasustamine

14:45 – SEB Maijooksu kontsert – Ott Lepland

16:00 – Finiši sulgemine

NB! Kogu päev on avatud Ericssoni Meestehoid!

Vaata ka: www.jooks.ee