Juunijooksu stardipaugu annab olümpiavõitja Gerd Kanter ning osavõtjaid ergutab Kadrioru staadionil Koit Toome.

Jooksu osavõtutasudest saadud tulu annetatakse liikumispuuetega laste rehabilitatsioonilaagrile. Laagris saavad lapsed individuaalset, perekeskset ning grupis teostatavat rehabilitatsiooniteenust-füsioteraapiat, tegevusteraapiat ja loovteraapiat. Koos suunatud tegevustega soovitakse arendada laste sotsiaalseid oskusi, luua uusi sõprussuhteid eakaaslaste seas.

RIMI Juunijooksul on kavas jooksmine, käimine ja kepikõnd kõigile jõukohasel viie kilomeetri pikkusel rajal. Stardi- ja finišipaik ning võistluskeskus asuvad Kadrioru staadionil ja rada kulgeb varasuviselt kaunitel Kadrioru teedel. Homne sportlik päev algab Kadrioru staadionil kell 11 lõbusate lastejooksudega, mis on osavõtjatele tasuta.

Heategevuslikule RIMI Juunijooksule saab 1. juuni õhtuni registreerida internetilehel www.juunijooks.ee. Kirja saab panna individuaalselt ja gruppidena. Stardi- ja finišipaik ning võistluskeskus asuvad Kadrioru staadionil, rada kulgeb Kadrioru pargi teedel, möödudes nii Luigetiigist kui Kadrioru lossist.