Igal kuul postitab laiskloom mitu humoorikas võtmes soovitust või üleskutset enda jälgijatele. Ikka selleks, et inimesed teadvustaksid lihtsat elutõde - juba 30 minutit liikumist päevas aitab kaasa tervislikule elustiilile. Ja alati ei tähenda pool tundi liikumist tingimata tervisejooksude või rattasõidu harrastamist. Ei, esimene samm oleks juba trepi eelistamine eskalaatorile või liftile. Või linnas elades ja ühistransporti kasutades paari peatuse võrra varem maha tulemist, et tööle natuke kõndida ja ümbruskonda märgata.

Liikumisaasta 2014 raames teeb laiskloom aktiivselt koostööd veebilehega Liigume. Sealt võib iga "tugitoolisportlane" või veebisurfar leida kasulikke näpunäiteid kodus treenimisel ja vaadata ürituste kalendrist, mis lähiajal Eesti eri paikudes toimub.

Laiskloom pole kitsi. Kuna juunikuu on rattakuu, loosib heatahtlik loomake välja näiteks ka hulgaliselt auhindu, mis motiveeriksid vanat ratast kuurist välja tõstma. Juulikuu missioon on veel teadmata, kuid võib eeldada, et suve keskpaigal leiab laiskloom vidinaid suviliste jaoks.

Vaata ka Liikumisaasta motiveerivat videot!