Sports Technology Awards on iga-aastane konkurss, mille eesmärgiks on tunnustada tehnoloogilisi läbimurdeid spordis. Konkurss on ülemaailmne ning finalistid esindavad kõige innovaatilisemaid spordiorganisatsioone. Sportlyzer valiti finalistide hulka parima treeneritele ja mänedžeridele mõeldud tehnoloogia kategoorias ning on ainus Eesti firma, mis finaali pääses.

Eesti startup'i eristab konkurentidest asjaolu, et Sportlyzeri tarkvara on täielikult noortespordile suunatud. Konkurendid seevastu on valdavalt keskendunud tippspordile.

Sportlyzeri tegevjuht ja asutaja Tõnis Saag selgitab: “Noortetreeneri tööga kaasneb suurel hulgal pisikesi administratiivülesandeid. Ja nii ei jää tiheda päevaplaaniga treeneritel aega treeninguid ette valmistada, treeningsüsteemide edasiarendamisest rääkimata. Sportlyzeri abil saavad nad sportlaste andmed, treeningplaanid, kuutasude arveldused ja grupi-listid ühes kohas ära korraldada. Ja ajaline võit on märkimisväärne."

Saag lisab, et konkursi finalistiks valimine on kogu tiimile suur tunnustus ja loodetavasti kasvab sellega klubide seas ka sporditarkvara kasutamise julgus.

Võitjad kuulutatakse välja 15.aprillil 2016 Londonis.

Sportlyzer on klubi ja treeningu juhtimise tarkvara noortespordiklubidele, mis ühendab endas administreerimise ja treeneri tööriistad. Tarkvara vähendab spordiklubide igapäevast mikromajandamist ja aitab neil keskenduda treeningu kvaliteedi tõstmisele. Sportlyzeriga on liitunud juba üle 10 000 spordiklubi üle maailma.