Vastlapäeva pereüritused toimuvad 09. veebruaril kuues Eesti linnas - Tallinnas, Tartus, Narvas, Põlvas, Paides ja Haapsalus. Üritused viiakse läbi koostöös kohalike omavalitsustega.

Eesti Olümpiakomitee peasekretäri Siim Suklese sõnul on positiivne, et Eestis tegutseb aina enam ettevõtteid, kes liikumise olulisusele tähelepanu pööravad ja sinna ka panustavad. „Vastlapäev on üks meie rahvustraditsioone, mille tähistamise osaks on ka aktiivne liikumine. On hea meel, et Coca-Cola abiga saame liikumise kasulikkust taaskord tugevamalt rõhutada ja pakkuda paljudele inimestele toreda pere ja sõpradega koos veedetud liikumist täis päeva.“

Coca-Cola Baltikumi avalike suhete juhi Jaanus Pautsi sõnul on ettevõtte eesmärgiks rõhutada liikumise ja tervislike eluviiside tähtsust ning panna inimesed üle Eesti senisest rohkem liikuma. „Tahame kutsuda perekondi koos aktiivsed olema ja üheskoos sportlikult aega veetma ning üle Eesti toimuvad vastlapäeva üritused on üks hea võimalus kuidas koos perega aktiivselt ja lõbusalt aega veeta. Lisaks vastlapäeva üritustele jätkame liikumisharrastuse toetamist ja koostöös Eesti Olümpiakomiteega viiakse aasta jooksul läbi erinevaid liikumisüritusi,“ sõnas Coca-Cola Baltikumi avalike suhete juht Jaanus Pauts.