Meistermeeskonna Baltika ridades mängib terve hulk tuntud jalgpallureid. Nendeks on nii korduvalt ka Eesti rahvuskoondist esindanud Mark Švets, Jevgeni Novikov, Andrei Stepanov, ülikogenud Maksim Rõtškov, kui ka kogu riigis tuntud jalgpallidünastia esindaja Vladimir Tšelnokov.

„Pärast professionaalse karjääri lõpetamist on nad jäänud ikkagi jalgpalli juurde ja me oleme väga rõõmsad, et sellised mängijad võtavad osa meie harrastajate turniirist“ ütles Grandliiga peakorraldaja Ramil Rjazapov.

Baltika vastaseks Superkarika mängus on Grandliiga Karikavõitja Centurion – võistkond keda täie õigusega võib nimetada paljurahvuseliseks.

„Keegi Eesti ministritest ütles kunagi, et jalgpall, see on parim integratsiooniprojekt. Selles osas on Centurioni võistkond nende sõnade parim tõestus. Võistkonnas mängivad nii eestlased, venelased kui ka Eestis elavad itaallased ja hispaanlased“ märkis Rjazapov.

Superkarika mäng toimub neljapäeval 9. oktoobril algusega kell 19.30 A le Coq Arena uues sisehallis.

„Sellega on nii mängijad kui ka pealtvaatajad kaitstud üllatuste eest meie ettearvamatu sügisese ilma poolt“ lisas turniiri korraldaja.

Grandliiga jalgpalliturniiri viiakse läbi juba 2010. aastast, seda korraldab firma nimega SEM (Sport Event Management), mis tegutseb 2007-st aastast ning tegeleb erinevate spordivõistluste korraldamise ja läbiviimisega.