Treening rihmadel treenimine kaasab sisuliselt kogu keha lihaseid, üle koormuse oht on põhimõteliselt välistatud, kuina ainuke raskus mida kasutad on oma keha raskus. Rihmad ei võta kotis väga palju ruumi, kuid asendavad tervet jõusaali!

Elu moto on lihtne: tee seda, mis meeldib, anna niipalju kui võimalik, küll kunagi saad tagasi ja ära kahetse kunagi midagi
Eiko Toom

Eiko Toom

Spordiga alustas Eiko juba seitsmeaastaselt, kui ema viis teda kergejõustikutrenni, kuid hiljem selgus, et tegemist oli hoopis suusatrenniga. Tagantjärgi mõeldes oli Eikol selle üle ainult hea meel, kuna suusatamine on mitmekülgne spordiala, kus loeb nii jõud kui ka vastupidavas. Esimesed medalid tulid tal juba 12 - aastaselt ning sellest hetkest mõistis ta, et raske töö viib sihile. Eiko on olnud Eesti noorte ja juunioride koondise liige ja mitmekordne Eesti noortemeister suusatamises.

Treeneri amet oli asjade loomulik käik. Eiko on treeneriametit pidanud juba 7 aastat, mida ta nimetab imeliseks ajaks, ning kinnitab, et võtab seda pigem hobina kui tööna. Tööd alustas ta suusatreenerina, millele lisandusid rühma-, jõusaali -ja personaaltreeningud. Eiko on ka juba 5 aastat noorte ujujate üldfüüsilise ettevalmistuse treener, ja sellest tekkis tal suurem huvi ujumise vastu. Igal aastal läbib ta mõnes maagilises Eesti järves avaveeujumise etapi ning ta järgmine suurem unistus on ujuda üle La Manche`i väina.

Eikole pakuvad suurt huvi erinevad seiklusspordivõistlused, mis toimuvad üle Euroopa Spartan Race nime all.

Eiko omab murdmaasuusatamise nooremtreeneri IV taseme kutsetunnistust ning kulturismi-ja fitnesstreenerite eriala V taseme kutsetunnistust. Ta on läbinud treeneri V taseme spordi üldainete teooriakursuse ja personaaltreeneri V taseme lisakutse koolituse.

Spordinädalat tähistatakse Eesti Olümpiakomitee eestvedamisel. Tegemist on kampaaniaga, millega kutsutakse inimesi üles tegelema liikumisharrastusega ja nautima liikumist. Eestis toimub nädala jooksul ligi 1000 erinevat sündmust, kus lööb kaasa ligi 100 000 inimest.
Veel jõuda endale sobiva ürituse leida http://www.spordinadal.ee/