Võistlused leidsid aset Järva-Jaani ja Sportland Kõrvemaa Disc Golf Parkides. Osalejate arvu poolest oli tegemist suurima disc golfi võistlusega Baltikumis - üle 130 võistleja Eestist ja ka Soomest ning hea ilm soosis nii võistlejaid kui pealtvaatajaid.

Kahe mängupäeva lõpuks peale 4 x 18 korvi mängimist olid seisud mitmeski kategoorias väga pingelised.

Meeste kategoorias jagasid 1.-2. kohta Marek Põder ja Martin Rotmeister ning 3-ndale kohale pretendeerisid Silver Lätt ja Marion Kull. Naiste kategoorias lõpetasid kolm võistlejat Kristin Tattar, Anni Eesmaa ja Maie-Ly Pihus - kõik ühe punktisummaga. Grandmasters'is (mehed 50.a. ja vanemad) olid sama tulemusega kolmandat kohta jahtimas Jüri Lamp ja Vahur Kapp.
Peale kiiret lõppmängu meeste arvestuses jagunesid kohad järgmiselt - Eesti Meister 2014 Marek Põder, teine Martin Rotmeister ja kolmas Silver Lätt. Naiste kategoorias tuli Eesti meistriks Kristin Tattar, teine Anni Eesmaa ja kolmas Maie-Ly Pihus. Grandmasters'is tagas endale kolmanda koha Jüri Lamp.

Discgolfari unistuse - Hole-In-One - realiseeris sellel võistlusel Kristjan Jägel.

Lõplikud tulemused kategooriate järgi:

MEHED:
1. Marek Põder
2. Martin Rotmeister
3. Silver Lätt

NAISED
1. Kristin Tattar
2. Anni Eesmaa
3. Maie-Ly Pihus

MASTERS (40+)
1. Teet Saaberg
2. Ardo Sepp
3. Ardo Säde

GRANDMASTERS (50+)
1. Vahur Roht
2. Marko Arula
3. Jüri Lamp

JUUNIORID (kuni 16.a.)
1. Antero Noor
2. Genner Šeiko
3. Karl Aaron Sikka

Kõiki tulemusi koos reitingutega saab vaadata PDGA (Professional Disc Gold Association) lehelt - http://www.pdga.com/tour/event/19157

Ringide ja radade kaupa saab tulemusi vaadata Skoorin.com lehelt.