Toidul on võime leevendada erinevaid vaevusi, noorendada Sinu keha, süvendada keskendumisvõimet ja kosutada Sinu hinge. Iga inimene on ainukordne ja nii ei ole olemas üht ja ainuõiget teed, mis sobiks kõigile. Oma bioloogilist individuaalsust tähelepanelikult jälgides ja teadlikult toitu valides parandad oma tervist ja enesetunnet.
Hõrgu toidu ja tervise laager valmistab Sind ette teekonnaks, mis avardab Sinu teadlikkust tervislikest söömisharjumustest ja elustiilist ning hoolitseb ja hellitab Sinu keha, meelt ja vaimu.

Kui Sinu soov on:

- korrigeerida kehakaalu;
- taastada energiat ja vitaalsust;
- tugevdada immuunsust;
- leida leevendust allergiatele ja muudele kroonilistele ilmingutele;
- tasakaalustada oma meeli või
- õppida valmistama lihtsaid aga hõrke tervislikke roogasid,
jagab see laager Sulle eesmärgi saavutamiseks inspiratsiooni ja teadmisi.


Marika: „Tule veeda meiega elujaatav nädal looduskaunil tüünel Läänemaal. Nädalajagu eemaldumist argipäevakeskkonnast võib korda saata imesid. Võid saada aimu, kes sa tegelikult oled, mida tõeliselt vajad oma elus ja avastada teadmisi, inspiratsiooni ning tuge, mis panevad asjad liikuma värskes suunas.“

Liitudes laagriga:

- virgutab Sind hommikune Kundalini jooga:
Ideaalne algus, mis annab päevale hoo ja selguse. See iidne traditsioon ühendab jooga asendid venituse, liikumise, meditatsiooni, hingamise ja loitsudega, mis stimuleerivad keha, meelt ja vaimu.
- rõõmustab Sind ühine toiduvalmistamise kogemus:
Igal päeval sünnib ühendatud loomingulisuse tulemusena hõrk 3-käiguline lõuna – muuhulgas koos magustoiduga. Õpitakse koos valmistama värsketest loodusandidest maitsvat ja energiat andvat toitu
Toimuvad inspireerivad ja motiveerivad toitumisalased vestlused, mis aitavad mõista, kuidas toiduained, mida sööd, mõjutavad Sinu meeleseisundit ja heaolu, kuidas stabiliseerida veresuhkrutaset loomulikul teel, süües teadlikult tasakaalustatud sööki; kuidas valida toitu sihikindlalt, kuidas toidust saab sõber ja liitlane, kuidas saavutada kaalulangus kaloreid lugemata ja dieeti pidamata – süües lihtsalt maitsvat ja organismi toitvat toitu.
- ergutavad Sind hingamisjalutuskäigud looduses, mis tõstavad Sinu keha ja südame toonust, suurendavad hapnikusisaldust veres, stimuleerivad ainevahetust ja optimeerivad kalorite põletamist.
- hellitavad massaažid:
Naudi klassikalise massaaži või Reiki ravivat ja lõõgastavat toimet.
- maandavad õhtumeditatsioonid, mis rahustavad meelt ja valmistavad ette rahuliku ja sügava une
- pakub avastusrõõmu:
Ühine väljasõit kaunis Lääne-Eestis koos kohalike muuseumide ja keskaegsete kindluste külastuse ning matkaga lindude kaitsealal või soos.
Et igale osavõtjale oleks tagatud individuaalne ja kvaliteetne tähelepanu, on laager kavandatud maksimaalselt 12 -le inimesele.


Marika Blossfeldt on holistiline tervisenõustaja, autor, täisväärtusliku toidu meisterkokk ja Kundalini joogaõpetaja juhatab laagrit eesti keeles, vajadusel inglisekeelse tõlkega.
Kujutava ja etluskunsti taustaga Marika Blossfeldt on tegutsenud maalikunstnikuna Berliinis ja esinenud 80-90 -ndatel aastatel tunnustatud solistina New Yorki tantsulavadel. Kauaaegne joogahuvi viis 1995.a. 3HO Kundalini joogaõpataja sertifikaadi omandamiseni NYCis. Marika juhendab nii era- ja rühmatunde kui nädalalõpu seminare ja nädalapikkuseid jooga- ning terviselaagreid. 2005. a. New Yorkis Integratiivse Toitumise Instituudi (Institute for Integrative Nutrition) lõpetanud Marika on Ameerika Ravimivabade Praktiseerijate Assotsiatsiooni (American Association of Drugless Practitioners) akrediteeritud holistiline tervisenõustaja. Tema erapraksis on pühendatud teadlikkuse avardumisele toidu ja elustiili sügavast mõjust meie tervisele. Marika tunneb rõõmu klientide innustamisest valima toitu eneseusalduse, teadmiste ja intuitsiooni abil, samuti juhendamisest, kuidas valmistada tervislikke toite, mis maitsevad absoluutselt hõrgult. 2009. a. ilmus Marika menu- raamat "Looduslik toit Täisväärtuslik elu". 2011. a. ilmus inglisekeelne version "Essential Nourishment, Recipes from My Estonian Farm", mis pälvis Pariisis kolmanda koha ülemaailmse Gourmand kokaraamatute konkursil (Gourmand World Cookbook Awards) tervislike kokaraamatute kategoorias, USAs “Living Now Book Awards” kuld medali ning oli nomineeritud “Book of the Year” auhinnale samuti USAs. 2014. a. ilmus uus raamat "Looduslik toit. Ehe ja tervendav."

Kava:
Alustame 12. aug. lõunasöögiga kell 13
ning lõpetame 18. aug. hommikusöögiga kell 9.
Registreerimine:
marika@pollitalu.org