Juba pisukese traditsiooniga Pärnu jalgrattasari üllatab ka sel aastal paari täiesti uue etapi toimumiskohaga, laieneme Uulu rannametsa ja isegi Kilingi Nõmme. Peamiseks muudatuseks peame aga seda, et suurema hulga naisterahvaste kaasamiseks oleme teinud neile iga kord eraldi raja, mis on tunduvalt kergem ja jõukohasem, kui meestele mõeldud põhirada – seega naisterahvad, tulge julgemalt osalema ja ennast proovile panema!

Moller Auto Pärnu jalgrattasari 2014 sarjaks saab eelregistreerida 29. aprillini A2K Spordiklubi kodulehel spordiklubi.a2k.ee, e-postiga klubi@a2k.ee või A2K Sport poes Pärnus. Kel aga nii pikki plaane teha pole võimalik, siis toimub eelregistreerimine etapile ja registreerimine ka etapil kohapeal. Ja nagu ikka, et noori oleks sellistel võistlustel rohkem, siis kuni 18 aastased poisid-tüdrukud, neiud-noormehed saavad osaleda tasuta!

Pärnu jalgrattasarja info, juhendi, radade kirjeldused ning skeemid, tulemused ja pildid leiab A2K Spordiklubi veebilehelt spordiklubi.a2k.ee, aga ka A2K Sport Facebook’i lehel.

Pärnu jalgrattasari, mis sel hooajal kannab Volkswagen ja Škoda autosid müüva ettevõtte Moller Auto Pärnu nime, toimub juba kolmandat hooaega. Pärnu jalgrattasarja kohta saab öelda, et tegemist on kasvava sarjaga, sest osavõtjate arv on olnud tõusev – eelmisel hooajal oli osavõtjate kasv üle 30%, eriti tublid on lapsed … kes võiks ka oma vanemad kaas võtta J

Seega kohtume juba sel kolmapäeval, 30. aprillil kell 17.30 Niidi park-metsas, Moller Auto Pärnu jalgrattasari 2014 I etapil!