Peipsi järve kalda rannaliival joostud 3 meremiili ehk ca 5,5 kilomeetri jooksu kiireima mehena sai Dmitri Aristov (SK Stamina) ajaks 19.24, 17 sekundit kaotas vokalane Aleksei Markov (TÜ ASK) ja 1.21 jäi võitjast maha Sillamäe jooksja Deniss Košelev (SK Jooksupartner).

Naistest läks kaksikvõit Kohtla-Järvele, esimene oli Revetta Reiljan (25.45) ja teien Anna Mihhailova (KJK Atleetika, 26.20). Kolmanda koha viis Illukale Margit Ahu (SK Murakas, 28.32).

Päeva teises stardis, 1 miili (ca 1,8 km) jooksus said kiireimatenateiste auhindade seas ka kalavaagna Tarass Snitsarenko Maardust (7.45) ja naistest kuldse duubli teinud Reiljan (8.47).

Kokku osales jooksul ligi 150 inimest.

Rääbisejooks oli neljaetapilise Peipsi põhjakalda jooksusarja teiseks etapiks. Ka juunikuu alguses toimunud avaetapil, ümber Kuremäe kloostri jooksu pikima distantsi kiireimad olid Aristov ja Reiljan, kes seega juhivad sarja ka kokkuvõttes. Sarja kolmas etapp peetakse 22. augustil, siis on kavas II Mäetaguse rahvajooks. Sari lõpeb 20. septembril III Iisaku rahvajooksuga.