„Eelmisel aastal osutus võistlus väga populaarseks ja turniir jõudis võiduka lõpuni. Soovin, et kõik mängijad teeksid seda oma lõbuks, hoiaksid tervist ja naudiksid algavat saalijalgpallihooaega," ütles Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) rahvajalgpalli juht Ants Juhvelt.

„Loodame, et sel aastal saame luua kolm liigat – tahaksime lisada eraldi võistluse meeskondadele, kes pallivad suvel Eesti madalamates liigades, aga talvel niisama loorberitele puhkama jääda ei taha. Nii et ideaalis oleks võistlus madalamate liigade võistkondadele, üks rahvaliiga võistkondadele ja üks turniir naistele,“ lisas Juhvelt.

Võistlusel osalemine on tasuta, kuid võistkond peab tagama kodumängudel kohtuniku (finaalturniiril määrab kohtuniku EJL). Mängus ei arvestata akumuleeritud vigu, pall peab vastama saalijalgpalli reeglitega kehtestatud nõuetele, jooksev mänguaeg on 2x20 minutit ning väravate suurus on 2x3 (või 2x5) meetrit. Väljaku mõõtmed peavad olema vähemalt 12x24m (soovitavavalt 16-25 x 32-42 meetrit).

Eelmisel aastal toimus saalijalgpalli rahvaliiga esmakordselt ning siis registreerus meeste turniirile 57 meeskonda ja naiste turniiriks neli naiskonda.

Täiendavate küsimuste korral saab kirjutada e-posti aadressil rahvaliiga@jalgpall.ee. Turniiri süsteem sõltub registreerunute arvust ja lisaks on soov luua sarnaselt eelmisele aastale ka eraldi naiste turniir. Saalijalgpalli rahvaliiga juhend on leitav jalgpalliliidu koduleheküljelt.