Üllatus-üllatus, leidub natuke paremaid magusamaid valikuid, mis maitsevad endiselt suurepäraselt, kuid on oluliselt väiksema kalorisisaldusega.

Avokaadod

Need on rikastatud B-vitamiiniga (mis vähendavad stressi) ja kasulike rasvade ning proteiinidega. Avokaadod tekitavad kärmelt "täis kõhu tunde". Lisaks, kuna avokaado on kreemine, võib see teatud määral asendada jäätist.

Šokolaadipiim

Tahad midagi magusamat, kui avokaado? Kuidas oleks lapsepõlve lemmikuga? Väherasvased šokolaadipiimad maitsevad imeliselt ja aitavad leevendada lihaspingeid, kui maadled füüsilise stressiga.

Kaerahelbeküpsised

Sarnaselt avokaadoga tunned pärast kaerahelveste söömist üsna kiirelt, et kõht sai täis. Kuid kaerahelvestel on teinegi kasulik omadus. Nimelt sisaldavad nad kemikaali nimega serotoniin, mida seostatakse hea enesetunde tekkimisega. Teine variant on teha kiirelt üks kaerahelbepuder väherasvase piimaga ja panna sisse mandlivõid proteiinide jaoks.

Vaarikad

Marjad on suurepärased ja tervislikud toidud, mis aitavad sul kätte saada vajalikku suhkrut. Kuid vaarikad ja mustikad paistavad eriliselt silma kasulike omaduste pärast. Vaarikad sisaldavad antioksüdante, mis vähendavad stressi ja immuunsüsteemi abistavat C-vitamiini. Kui vaarikatest üksi jääb väheks, tarvita marju koos maitsetamata või Kreeka jogurtiga.